2777
2789
عنوان

میشه بیاین درد و دل کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 57 پست
خدایی نمیدونم این شوهر چی بود یه عمر علاقه داشتیم شوهر کنیم الان که شوهر کردیم پشیمونیم چرا این مردا ...

بخدا اگ میدونستم شوهر اینجوریه اصلاشوهر نمیکردم یعنی از همه مردا حالم بهم میخوره خیانت کارا نامردا 

اصلا زن ها رو نمیشه شناخت ....من همش خونه ام میگن چرا خونه ای برو با دوستات بگرد .همش تو خونه ای...م ...

کاش شوهرم یبار فقط بهم میگفت بیا بریم بیرون ببین ناز میکردم یا نه من واقعا از لحاظ روحی نیاز دارم 😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش شوهرم یبار فقط بهم میگفت بیا بریم بیرون ببین ناز میکردم یا نه من واقعا از لحاظ روحی نیاز دارم 😭

دقیا شوهر منم اینجوریه اصلا نمی‌بره منو بیرون هعییی ما از چی شانس اوردیم

چیکار کنم آخ خدا اینجوری نوشته سرنوشت منو دیگ از کی گلایه کنم خسته شدم نه پدری نه مادری یه شوهر که ج ...

اینا رو که گفتی نداری ولی عوضش خدای مهربانو داری  که بنده هاشو از مادر فرزند هم بیشتر دوستشون داره ومیخوادشون عاشقشونه 

خدایا شکرت
دقیا شوهر منم اینجوریه اصلا نمی‌بره منو بیرون هعییی ما از چی شانس اوردیم

هیچی خواهر از هیچی شانس نیاوردیم فقط نمیدونم چرا باید این همه درد و تحمل کنم بابا چقدر فریاد بزنم نیازامو بگم دلم میخواد بمیرم بخدا اصلا هیچی از این زندگی نفهمیدم فقط عمرمه که داره با گریه میگذره

هیچی خواهر از هیچی شانس نیاوردیم فقط نمیدونم چرا باید این همه درد و تحمل کنم بابا چقدر فریاد بزنم نی ...

هعی خیلی خستم آخ همش میگم چرا من من‌مگه چیکار کرده بودم بخدا که کاری نکرده بودم 

هعی خیلی خستم آخ همش میگم چرا من من‌مگه چیکار کرده بودم بخدا که کاری نکرده بودم 

من یه دختر ۱۷ سالم که همه وقتی میبینن میگن چقد افتادی بابا هرکی اندازه من غم داشت می‌ترکید باز منم

مرسی 

سعی کن خودتو سرگرم کنی شاداب‌تر روحتون از دست نده این خییییییییییلی مهمه لطفا شاد باش به بد بختی ومشکلات فکر نکن یا کمتر فکر کن  شما از الان داری میگی مرگ ووووووو خانوما بیشتر بلدن  سرگرم شو خرید باشگاه وووو

خدایا شکرت
سعی کن خودتو سرگرم کنی شاداب‌تر روحتون از دست نده این خییییییییییلی مهمه لطفا شاد باش به بد بختی ومش ...

خخخخ یچیزی میگی خندم میگره باکدوم پول بادوم امکانات باکدوم اصلا ولش خوشی به مانیومده ما عادت داریم

خخخخ یچیزی میگی خندم میگره باکدوم پول بادوم امکانات باکدوم اصلا ولش خوشی به مانیومده ما عادت داریم

ببین با کمترین امکانات هم میشه شاد بود حتما که نباید باشگاه آنچنانی باشه کتاب که بلدی بخونی   خوشی به ما نیومده چیه دیگه خودت داری خودتو پس میزنی 

خدایا شکرت
سعی کن خودتو سرگرم کنی شاداب‌تر روحتون از دست نده این خییییییییییلی مهمه لطفا شاد باش به بد بختی ومش ...

تنهایی هیچی حال نمیده همشو تجربه کردم اگه قرار بود تنها باشم چرا شوهر کردم؟ خونه بابام بودم دیگه 

تنهایی هیچی حال نمیده همشو تجربه کردم اگه قرار بود تنها باشم چرا شوهر کردم؟ خونه بابام بودم دیگه&nbs ...

خوب برو تو جمعا پارک خانومایی هستن که نیان اونجا باهاشون اشناشو درد دل کن حرف بزن خودتو شاد نگه دار

خدایا شکرت
2790
2778
2791
2779
2792