2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون قدیم بود که یخچالا پر مرغ و گوشت بود الان همون که چسبیده به یخچالو پر کنیم یعنی قشر مرفه جامعه ایم

کاربری از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ به دوست عزیزم فروخته شد😁 خداحافظ                                                            لطفا فقط هموطنان ایرانی تو تاپیک هام شرکت کنن و یا ریپلای کنن ممنون🙏🏻❤️                                        ستمگران براستی گنهکاران بزرگی اند. اما ستم‌پذیران چه؟ ستم‌پذیری از دیدگاه اسلام همان اندازه گناه است که ستمگری.

ن دیگه جدا میخوای چیکار.اگه وضعیت مالیتون اوکیِ و میخوای کلاس بزاری یدونه یخچال کوچولو بزار تواتاق خوابت توشم نوشیدنی و خوراکی و اینجور چیزا.

چندجا دیدم خیلی باحال بود

دلم برات تنگ شده بابا🖤

اره اگ با فامیل شوهر دعوا کردیم قطعه قطعش کنیم توفریزر بزاریم ابا از اسیاب افتاد بیرون ببریم 

فامیل بابای بابک خرمدینم🤣🤣🤣🤣

ن بابا میخای چیکار کشتارگاه دارین مگه 

ن دیگه جدا میخوای چیکار.اگه وضعیت مالیتون اوکیِ و میخوای کلاس بزاری یدونه یخچال کوچولو بزار تواتاق خ ...

اره منم دیدم 

نه بزور داریم جهاز میخریم دیگه فریزر رو کجای دلم بزارم

ولی مادرشوهرم مدام میگه به دخترم دادم فریزر 

خیلییی لازمش شد🤨🤨🤨