سلام. بچه سه ماهه دارم. در طول روز خیلی کم میخوابه. مثلا از صبح تا شب فقط یکی دوبار، چرت نیم ساعته میزنه. و چهار، پنج بار هم چرت 5 دقیقه ای. (البته بعضی روزا هم پیش اومده که دو سه ساعت ظهر بخوابه). میخواستم ببینم چکار باید کرد که بچه در طول روز بیشتر بخوابه؟
شکمشو سیر کن پوشکش تمیز باشه جاش نرم و راحت باشه احتمالا یه چیزی اذیت میکنه که زود زود بیدار میشه دلیلشو پیدا کن شاید مثل پسر من از گرما بدش میاد جاشو خنک کن روش چیزی ننداز یا اگه گرما دوس داره شل قنداقش کن همه چی رو امتحان کن قلقشو پیدا کن
تویی که بجای استارتر میای جواب سوالی که ازش پرسیدمو میدی ببین جواب دارم برات خب؟!🤐 ولی آنکس که نداند و نداند که نداند در جهل مرکب ابدالدهر بماند.بمون عزیزم پاهاتم دراز کن راحت باش
پسر من عاشق جای سرده واینکه اصلا روش چیزی نباشه الان یکسالشه روزی سه ساعت میخوابه حالا خدا نکنه یکی بیاد خونمون یا جایی بریم همه گیر میدن سرده روش یه چیزی میندازن منم هرچی بگم کسی گوش نمیده ده دقیقه نشده سرحال بیدار میشه،برا بچه سه ماهه واقعا خوابش کمه و من احتمال میدم قلق خواب داره که باید پیداش کنین باز شما مادرشی بهتر میشناسیش
تویی که بجای استارتر میای جواب سوالی که ازش پرسیدمو میدی ببین جواب دارم برات خب؟!🤐 ولی آنکس که نداند و نداند که نداند در جهل مرکب ابدالدهر بماند.بمون عزیزم پاهاتم دراز کن راحت باش