2821
2789

باز پارسال بهتر بود مدلها .‌امسال نه . .انگار مدلا همه قدیمی هستن مال سالهای بسیار قبل ۱۰ سال قبل و....

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

باز پارسال بهتر بود مدلها .‌امسال نه . .انگار مدلا همه قدیمی هستن مال سالهای بسیار قبل ۱۰ سال قبل و. ...

دقیقااااا من موندم چی بخرم که خوب باشع  که اونم‌پیدا نمیشع 😂😂🤦‍♀️

بعد کلییییییی گشتن ی مانتو و ی شلوار خریدم فعلا 

قیمت ها خیلی بالاس جنس ها مدل ها بدرد نخور 

تمام عمرخندیدم به این عاشق به آن عاشق چنان عشقی سرم آمد که من دیگر نمیخندم
بعد کلییییییی گشتن ی مانتو و ی شلوار خریدم فعلا  قیمت ها خیلی بالاس جنس ها مدل ها بدرد نخور&nb ...

خوشبالت حداقل تو اونو خریدی من اونو هم نتونستم پیدا کنم هنوز بجزکفش کع برا عید خریدم 🤦‍♀️🤦‍♀️

خوشبالت حداقل تو اونو خریدی من اونو هم نتونستم پیدا کنم هنوز بجزکفش کع برا عید خریدم 🤦‍♀️🤦‍♀️

میدونی رنگ میدونستم چی میخوام سردر گم تو انتخاب رنگ نبودم فقط مدل مشگلم بود 

تمام عمرخندیدم به این عاشق به آن عاشق چنان عشقی سرم آمد که من دیگر نمیخندم
برا عید ن اصلا حووووصلهههه ندارم خستمهههه

چرا جانیم خسته نباش بخودت روحیه بده با این وضع خسته باشی دیگه هیچ دا بخودت انگیزه و روحیه بده تا میتونی تا انگیزه نداشته باشی همینطوری خسته میشی منم دقیقا مثل تو بودم ولی دیگع نع 

2828
2791
2779
2792