2777
2789
عنوان

جنین بلاست

2502 بازدید | 7 پست

روز ۵ انتقال جنین هستم علائم ندارم ، بیبی چکمم منفی شده ، یعنی هنوز لانه گزینی نکرده ؟

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

عزیزم خیلی زوده،آ را مش داشته باش.. جنین روز سوم به بعد لانه گزینی می کنه..ولی از روز ۱۴ بی بی چک بزن...خدایی روز ۵ زدی؟؟ من روز ۱۱ زدم میگفتن خیلی زود زدم😀

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم خیلی زوده،آ را مش داشته باش.. جنین روز سوم به بعد لانه گزینی می کنه..ولی از روز ۱۴ بی بی چک بز ...

اخه انتقال قبلیم روز ۶ مثبت شده بود 😅 گفتم شاید اینم زرنگ باشه زود لانه گزینی کنه مثل داداشش🤐🥺😅

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
اخه انتقال قبلیم روز ۶ مثبت شده بود 😅 گفتم شاید اینم زرنگ باشه زود لانه گزینی کنه مثل داداشش🤐🥺😅

ای جونم... به سلامتی‌‌ ..ببین بی بی چک استرس میده.‌

بچه دومته؟ الهی که مثبت بشه و خدا حفظش کنه برات

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

ای جونم... به سلامتی‌‌ ..ببین بی بی چک استرس میده.‌ بچه دومته؟ الهی که مثبت بشه و خدا حفظش کنه برات

بله دومه ، انشالله توکل بخدا