2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فرق داره 

من پریروز آزمون رغبت سنجی و دادم ، این جزوی از امتیاز هدایت تحصیلی

منم ازیناااا 🥺🦄                                                          https://harfeto.timefriend.net/16627071330712                                                                       بنده یه دخترم زاده ی پاییز که شعارش اینه : این نیز میگذرد🚶🏻😂 و همه چیز یه راه حلی داره جز مرگ 🙃💜      سن تعداد دفعاتی هستش که شما به دور خورشید میچرخید ، و دوست عزیز این پدیده ارتباطی با سطح شعور ، سواد و فرهنگ شما و دیگران !! نداره

ببین رغبت یعنی چیزی بهش علاقه داری و توانایی یعنی تو چه درسایی خوب هستی

هدایت تحصیلی هم مثلا بهت میگن برا رشته ریاضی چقد کم داری یا چه رشته هایی میتونی بری یا اصن توانایی چه رشته ای رو داری

غروردخترونه اتروارزشمندتر از اینبدونکه باکوچکترین سختی جا بزنی•|👸🏻🌱|•
ببین رغبت یعنی چیزی بهش علاقه داری و توانایی یعنی تو چه درسایی خوب هستی هدایت تحصیلی هم مثلا بهت می ...

من دیروز ازمون رغبت و توانایی و انجام دادم

چیز هایی که میخواستم و نوشتم یا کم یا شدیدا ولی بقیه و نوشتم اصلا علاقه ندارم یا توانایی ندارم

ولی خب بازم شک دارم چون بیشتریاش و نوشتم کم علاقه دارم/: فک میکنم خراب کردم

چقدز تاثیر میذاره توی انتخاب رشتم؟

من هنوز ندادم وقتش تموم نشه یه وقت

باید زودتر بدی چون آخرتی کار یهو سایت بسته میشه ، یا کلا هنگ میکنه

منم ازیناااا 🥺🦄                                                          https://harfeto.timefriend.net/16627071330712                                                                       بنده یه دخترم زاده ی پاییز که شعارش اینه : این نیز میگذرد🚶🏻😂 و همه چیز یه راه حلی داره جز مرگ 🙃💜      سن تعداد دفعاتی هستش که شما به دور خورشید میچرخید ، و دوست عزیز این پدیده ارتباطی با سطح شعور ، سواد و فرهنگ شما و دیگران !! نداره
من دیروز ازمون رغبت و توانایی و انجام دادم چیز هایی که میخواستم و نوشتم یا کم یا شدیدا ولی بقیه و ن ...

ببین کلا اون سالی که من انتخاب رشته کردم(دوسال پیش)ازمون ازمون گرفتم ولی کلا کار نداشتن به نتیجش.یعنی نمره براشون مهم تر بود.مثلا من تو همه چی به انسانی و تجربی بیشتر علاقه نشون داده بودم.ولی برام ریاضیمو الف زدن تو نتیجه😐😒

آغاز سفرهای نوشتن یک نویسنده از دل شکستن ها آغاز میشود...جایی که فریادش را فقط قهرمان قصه میشنود و اشک هایش بر قافیه های شعر میرقصد...