2777
2789
عنوان

آزمایش کلی

45 بازدید | 5 پست

سلام دوستان ی سوالی داشتم

از دکتر خواستم برام آزمایش کلی بنویسه هم خودم هم مامانم 

بعد دو روز پیش رفتیم آزمایشگاه ک خون بدم 

۲۱ سالمه خون ک دادم داشتم مانتوم رو میپوشیدم ی لحظه سرم حالت گیج گرفت یکم بی حال شدم رو تخت بعد دراز کشیدم پامو رو دیوار گذاشتم خانومه بهم ی شکلات داد 

گفت چیزی نیس بخاطر استرسه .ولی من هم بگی نگی استرس یکم داشتم ولی نه اونقدر بعد زود حالم خوب شد سرپا شدم 

حالا نگران بودم بعد خون گیری یعنی طبیعیه ک آدم یکم بی‌حال شه مامانمم خون داد اون خوب بود حالش 

من چرا پس یکم بی‌حال شدم بخاطر چیه همون استرس یعنی طبیعیه برای شمام شده ؟چیزی نیس یعنی بچه ها

طبیعیه ب نظرم بعد 12 ساعت ناشتایی

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بابا چی میخواد باشه

دارم به خودم فک میکنم که چقد خندیدم تو آخرین آزمایشم😐 به رنگ خونم نگاه میکردم میگفتم جووون چه قرمزیه

بعدم خُنُک بازی که خانوم برو چار لیتریو بیار

حس میکنم یه چیزی زده بودم