2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این سوالت خیلی مسخره است اسی...

بدرخش...تحمل درخشش تو برای خیلیا سخته...زندگی بارها زمینم زده اما از یک چیز مطمئنم مثل همیشه بلند میشم.آی زندگی رقیبت از تو سرسختتره.یادت بمونه...تو میان قلبم♡ و عقلم زیباترین در ب دری منی...آدمها زمانی خود واقعیشونو بهت نشون میدن که دیگه سودی براشون نداشته باشی...چیزی که خیلیا نمیفهمن اینه که لغت ببخشید پاک کن نیست...تو شاهکار خالقی...تحقیر را باور نکن♡
😒منظور خاصی نداشتم ولی دیدم رفتارشون شبیه همه اکثرن گفتم احتمالا  سلیقه هاشونم مثله همه

میدونم گلکم...ولی خب واقعا نمیشه گفت...

بدرخش...تحمل درخشش تو برای خیلیا سخته...زندگی بارها زمینم زده اما از یک چیز مطمئنم مثل همیشه بلند میشم.آی زندگی رقیبت از تو سرسختتره.یادت بمونه...تو میان قلبم♡ و عقلم زیباترین در ب دری منی...آدمها زمانی خود واقعیشونو بهت نشون میدن که دیگه سودی براشون نداشته باشی...چیزی که خیلیا نمیفهمن اینه که لغت ببخشید پاک کن نیست...تو شاهکار خالقی...تحقیر را باور نکن♡
پدرپول دارداشته باشه خخخ کارهای خونه خودشون ومادرشوهروانجام بده مهمان نوازباشه همیشه قدم خواهرشو ...

اصلا هم همچین نیست خودم کوردم و داداش هم دارم عین همه پسرای دیگه هستن هیچ چیز فرق نداره و همه یکی نیستند چه مورد چه ترک سلیقه بعضیا فرق دارن

اصلا هم همچین نیست خودم کوردم و داداش هم دارم عین همه پسرای دیگه هستن هیچ چیز فرق نداره و همه یکی نی ...

عزیزم منم کرد م

همه آدماکه مثل هم نیستن

من فامیل های باباموگفتم کلی نگفتم