2777
2789
عنوان

کات

111 بازدید | 8 پست

سلامم

من  چند ماهه با یکی مجازی رل زدم ولی اصلا تایپ من نیست😭وقتی عکسشو فرستاد دلم نیومد بهش بگم که تایپم نیست و کات کنم فکر نمیکردم جدی باشه گفتم دو روز دیگه خودش کات میکنه

ولی الان جفتمون وابسته شدیم منم دلم نمیاد باهاش کات کنم اگه دلش بشکنه چی..

امروزم بهش گفتم مامانم همه چیو فهمیده و باید کات کنیم ولی باز میگه کات نکنیم روزی ی پیام هم بدی من راضیم اینا😭😭😭😭

الانم گف میخوام یکم تنها باشمممم

چیکار کنم چجوری کات کنم توروخدااا بگید

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خب همون اول ک عکسشو فرستاد کات میکردی 

تا اینکه اینهمه بگذره و وابسته بشین

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!

بهترین نوع کات کردن اینه که دلیل واقعی کات رو بگی و دیگه ارتباطتو باهاش قطع کنی .

بقیه ی روشای کات باعث میشه همیشه یه سوال تو ذهن طرف بمونه و اذیت بشه

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان
بهترین نوع کات کردن اینه که دلیل واقعی کات رو بگی و دیگه ارتباطتو باهاش قطع کنی . بقیه ی روشای کات ...

نمیخوام اخه ب چشمش بد بیام

از ی طرف باید منتظر کارما باشم چون دارم دلشو میشکنم

میگم که دلم نیومدد

با این کارت داری بزرگترین خیانتو به اون ادم میکنی

رابططون فقط در حد وابستگیه، و نهایتش 1 ماه بهت فک کنه و ناراحت باشه

اگه بخای این رابطه سمی رو ادامه بدی بیشترین صدمه رو بهش میزنی

اگه یه ذره اون ادم برات مهمه، صادقانه بهش بگو و کات کنین

اگه بی دلیل بری و بهش نگی، بدتر میشه حالش، حقیقتوبگو و کات کنید

بزار فک کنه تو یه ادم عوضی هستی اصلا، بهتراز اینه که با دروغ ترکش کنی و حس عذاب بهش بدی