2777
2789
عنوان

بارداری یا نه

103 بازدید | 11 پست

دوستان من ۲۷ اذر رابطع داشتم بعدش دوبار پریود شدم سر وقت و دوتا ازمایش بتا با فاصله یک ماه از هم دادم یکیش ۱.۶ بود دومی ۱.۲ بود که گفتن منفیه الان ۴ ۵ روز پریودی جلو انداختم و باز برای بار سوم پریود شدم اما خونریزیم کمه وقتی میشینم روی دستشویی لخته میاد دفعه های قبل خونریزیم زیاد بود الان خیلی کم‌شده 

امکان داره باردار باشم؟؟؟ سه چهارروز پیش بتام ۱.۲ بود 

نه اصلا امکان نداره

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

باردار نیستی گلم ولی بدنت کاملا داره آماده میشه واسه بارداری من خودم اینجور بودم و ماه بعدش باردار شدم بعد اقدام عقب جلو که بیافته پریودی و خونریزی کم باشه نشونه امادگی بارداری که انشاالله بارداریت نزدیک

بچه ها اگ بیبی چکو ۹روزقبل موعدبزنی اونم با ادراری ک نیم ساعت قبلشم رفته بودی دسشویی حالابا ادراری ک توبیس دقه جم شده امکان داره منفی کاذب باشه؟

میشه برای نیت قلبیم یه صلوات بفرستی دوستم؟
نه عزیزم نمیشه ولی این چیزی که میگی نیاز داره با دکترت مشورت کنی

فداتشم من خیلی استرس دارم یعنی خارج رحمی هم نیست؟ با ماما صحبت کردم گفتم یه بار بتا دادم ۱.۶ بود ماه بعد ۱.۲ گفت منفیه کاملا بارداری منتفیه خیلی میترسم بارداری باشه یا خارج رحمی