2777
2789
عنوان

عروس هلندی

98 بازدید | 12 پست

سلام من یه عروس هلندی یک ساله و دوماهه گرفتم الان دو روز میشه آوردمش خونه ولی نه حرف می زنه در صورتی که فروشنده گفت ۲۰ کلمه بلده و نه چیزی می خوره حالا حرف نزدنش هیچی چون میگن باید عادت کنه به محیط اما  این چیزی نخوردنش نگرانم کرده نمی دونم چیکار کنم چیزی بخوره فقط میترسم بمیره ترو خدا کمک کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وسواس نداشته باش. ول کن خودش می خوره. بپا فرار نکنه باهوشنا

یک علاقه مند به روانشناسی، به خصوص روانشناسی مرضی، شخصیت شناسی و تحلیل بازی روانی. من مبتلا به Synesthesia هستم. یعنی حروف، اعداد، کلمات و گاهی اشخاص برام رنگ دارن. اگه براتون جالبه می تونم رنگ اسمتون یا خودتون رو بهتون بگم :) لیبرال، فمنیست و فردگرا. اگه نیاز به حرف زدن داری من شنونده ی خوبیم، بعضا (شایدم همیشه) راه حلای خوبیم دارم. شهود حسی 0٪ شهود منطقی ۸۵٪ انسانی خودخواه، تنوع طلب، متعصب، تنبل، منزوی و بسیار سمی.می تونین عکستونو برام بفرستین یا تو تاپیکای عکساتون تگم کنین اگه شخص خودتون بخواد صادقانه در مورد قیافش نظر میدم. هرچقدر هم بقیه بهم بپرن من همون چیزیو به بقیه میدم که نتونستم کسیو پیدا کنم به من بده. اگه قراره بخاطر نظر صادقانه من خودکشی کنین نپرسین ازم مجبور که نیستید
آخه مگه چقدر جثه داره میترسم از گرسنگی بمیره

نه هیچی نمیشه بزارش جایی ک تنها باشه اولش یعنی شمارو نبینه طرفش نرین بعد ببین چطور میخوره

خدایاشکرت هزاران بار شکرت

بچه های منم دوتا دارن ، ما روزا چند ساعت آزاد میذاریمشون تو خونه ، یکیشون اصلا باهامون ارتباط نمی گیره ، همیشه پشتشو می کنه بهمون ، ولی یکیشون فقط میاد میشینه رو سرمون ، خیلی با مزه ن 

بچگی کردمو از لای لجن گل چیدم
آخه مگه چقدر جثه داره میترسم از گرسنگی بمیره

اولاش ادای مریضی در میارن که از نگرانی بیاری بیرون فرار کنن از پنجره ای چیزی. 

یک علاقه مند به روانشناسی، به خصوص روانشناسی مرضی، شخصیت شناسی و تحلیل بازی روانی. من مبتلا به Synesthesia هستم. یعنی حروف، اعداد، کلمات و گاهی اشخاص برام رنگ دارن. اگه براتون جالبه می تونم رنگ اسمتون یا خودتون رو بهتون بگم :) لیبرال، فمنیست و فردگرا. اگه نیاز به حرف زدن داری من شنونده ی خوبیم، بعضا (شایدم همیشه) راه حلای خوبیم دارم. شهود حسی 0٪ شهود منطقی ۸۵٪ انسانی خودخواه، تنوع طلب، متعصب، تنبل، منزوی و بسیار سمی.می تونین عکستونو برام بفرستین یا تو تاپیکای عکساتون تگم کنین اگه شخص خودتون بخواد صادقانه در مورد قیافش نظر میدم. هرچقدر هم بقیه بهم بپرن من همون چیزیو به بقیه میدم که نتونستم کسیو پیدا کنم به من بده. اگه قراره بخاطر نظر صادقانه من خودکشی کنین نپرسین ازم مجبور که نیستید