2777
2789
عنوان

خرجی

211 بازدید | 13 پست

خانومها بیاید بگید چجوری از شوهرتون پول میگیرید یا اینکه کلا خرید خونه رو شوهرتون انجام میده یا نه شما پول میگیرید و شما انجام میدین ماهیانه پول میگیرید یا هفتگی چقدر میگیرید؟؟؟ همش خرج خونه میشه؟ 

چیزی جدا برای خودتونم میگیرید؟ خرج چی میکنید؟ 

همه چیزو شوهرم می‌خره. نه پول نمیده واسه خودم مگرلباسی چیزی بخام

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کل خرجای خونه با خودشه من حوصله سروکله زدن با خرجی رو ندارم البته خریدارو باهم میریم ولی مدیریتش با خودشه فقط ماهیانه برای خودم پول میزنه که اون پول کلا برای خرج شخصیه خودمه البته خرجای سنگین ترم با خودشه مثل لباس و نت و شارژ خرید فصلی و....

گاهی اوقات باید از کنار اونایی که با محبت هار کردی بگذری و بگی"چخه"🙂

کارتش با منه چون خودش یه شهر دیگه سرکاره یه ماه خونه نیس 

خرید زیادی هم نداریم چون برنج و گوشت و مرغ و روغن این چیزا رو پدرشوهرم میگیره برامون 

مونده میوه و تنقلات و وسایل دیگه ... خودم میخرم زیادم نمیشه چون یه نفرم بیشتر وقتا هم خونه بابامم و پدرشوهرم

البته ماهی یه تومن هم به کارت خودم میریزه من واسه خودم خرجش میکنم

در انتظار دوتا فندق کوچولو💕امشب1401/12/3 ساعت21:23 اولین تکونای دوقلو ها رو متوجه شدم خیلی حس قشنگیه انشالله روزی همه منتظرا😍دخترای قشنگم خوش اومدین به دنیای من و بابایی😍

کارتش دست من خرید خونه هم بیشتر با خودم چون خودم دوست دارم با اینکه شاغلم هر چی بخوام برمیدارم از کارتش کاری نداره به اینکه چقدر خرج میکنم و برای چی.

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
کل خرجای خونه با خودشه من حوصله سروکله زدن با خرجی رو ندارم البته خریدارو باهم میریم ولی مدیریتش با ...

میشه بگید خرج شخصیتون شامل چه خرج هایی میشه؟ 

کارتش دست من خرید خونه هم بیشتر با خودم چون خودم دوست دارم با اینکه شاغلم هر چی بخوام برمیدارم از کا ...

شما که شاغلین حقوق خودتون رو چکار میکنید؟ 

خرج خونه میکنید یا برای خودتون نگه می‌دارید یا خرج خودتون میکنید