2821
2789
عنوان

غش کردن

1281 بازدید | 17 پست

من توی حمام بودم شاید ۲ یا ۱ ساعت نمیدونم احتمالا دستم رفته بود روی اب داغ همانطور که داشتم مو هامو میشستم احساس کردم حالم داره بهم میخوره و نمیتونم نفس بکشم الان تازه داره یادم میاد هرچی فکر میکردم یادم نمیومد بعد اومدم یکم درو باز کردم تا بخارا برن بیرون دوباره بستم و رفتم سراغ شستن مو هام و بعد یهو احساس سنگینی کردم انگار یه چیزی منو میکشید به سمت پایین  چشمام هم خیلی بد میدید همه چیز خیلیییی مات خیلیییی مات و نقطه های رنگ رنگی همش میدیدم خیلی ترسیدم هی میخوردم به در و دیوار و صدای مامانم میزدم بعدا که بیدار شدم دیدم کف حموم هستم حالم به هم میخورد هنوز هم اونطوری بودم و حوله رو پوشیدم رفتم تو حال دیگه کم کم خوب شدم 

جالب بود اون لحظه با خنده میگفتم روحم از تنم جدا شدباور کنید راست میگم

فشارت افتاده

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ حس خوبی تجربه کردی منم میخوام

کاش یه مغازه بود! 🏡آدم میرفت میگفت بی زحمت یکم "خیال خوش"میخوام😌...ببخشید این "خنده های از ته دل" چندن؟😅 آقا؟ 😔این "آرامشا" لحظه ای چند؟😥 این "بی خیالیا" که میپاشن رو زندگی مشتی چند؟ 🙂از این "روزایی که بی بغضن" دارین؟😣 از این "سالای بی رنج" اندازه دل ما دارین؟! 😞این "شادیا" دوام دارن؟!🤔  نه... 😭کاش یه جایی بود میشد رفت و بگی آقا یه "زندگی" میخوام .. بیزحمت جنس خوبش💔😔

[QUOTE=276051834]برا منم پیش اومده ولی غش نکردم مامانت صداتو نشنید بیاد کمکت ؟[/Qنه تو آشپزخونه بود خواهرم شنیده بود میگفت میخواسته بره دستشویی خیلیییی کم صدا میدادم میگفتم مامان خیلی کم صدام نمیومد اصلا اسکل فکر میکرده دارم شوخی میکنم

منم تا چند وقت پیش میگفتم دوست دارم این اتفاق بیوفته اما حالا که افتاده دوست ندارم خیلی ترسناک بود ا ...

ن روح از بدن خارج بشه رو میگم

کاش یه مغازه بود! 🏡آدم میرفت میگفت بی زحمت یکم "خیال خوش"میخوام😌...ببخشید این "خنده های از ته دل" چندن؟😅 آقا؟ 😔این "آرامشا" لحظه ای چند؟😥 این "بی خیالیا" که میپاشن رو زندگی مشتی چند؟ 🙂از این "روزایی که بی بغضن" دارین؟😣 از این "سالای بی رنج" اندازه دل ما دارین؟! 😞این "شادیا" دوام دارن؟!🤔  نه... 😭کاش یه جایی بود میشد رفت و بگی آقا یه "زندگی" میخوام .. بیزحمت جنس خوبش💔😔