2777
2789
عنوان

کراتین بهتره یا پروتئین تراپی؟

5077 بازدید | 19 پست

دخترا من خیلی وقته دلم میخواد برم کراتین کنم موهامو ولی به هررررکی میگم میگن اصلا نرو موهات میریزه پشیمون میشی. ینی حتی یه نفرم موافقت نکرد همه گفتن اصلااا نرو خیلی ریزش مو میاره🥲

ولی از طرفی هم میخوام صاف کنم موهامو چون مجبورم هردفعه بعد حموم با اتو مو و سشوار صاف کنم وگرنه خیلی وز و حالت دار میشه. هیچ جا نمیتونم تو مهمونیا موهامو باز بذارم.

درمورد پروتئین تراپی هم یه چیزایی شنیدم میگن بهتر از کراتینه موهارو خراب نمی‌کنه. ولی خب میترسم صافی زیاد نداشته باشه.

بیاین راهنمایی کنید اگه تجربه دارین بگین پروتئین تراپی برم یا کراتین؟ و اینکه پروتئین تراپی صافیش دائمی هست؟ یا بعد یه مدت دوباره موها وز میشن؟

درضمن میخوام پایین موهامو آمبره فانتزی کنم بعد برم که نیاز به دکلره داره. میخوام پروتئین یا کراتین بتونه قسمتی که دکلره موهامو خراب کرده هم درست کنه.

پروتئین برا تقویته درصد صافیش کمه 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من موهامو کراتین کردم اصلا هم‌نمیریزه

تنها دلیل ریزش بعد کراتین چربی کف سره

چون باید هفته ای یبار ب جز شامپو و ماسک مخصوص با شامپو عادی هم کف سر شسته بشه و اونا نمیشورن ک موهاشون میریزه 

پروتیین تراپی صافیش اصلا مثل کراتین نیست 

آرایشگر پرسیدم می‌گفت ۵۰ درصد صافی داره بیشتر باعث آبرسانی و جون گرفتن مو میشه 

کراتین هم شنیدم جاهای خوب و معتبر بری ریزش نداره ولی من انجام ندادم تا حالا 

سلام عزیزم من کراتین کارم.موهای خودم فر بود و وز پروتئین کردم و راضیم الان در حدی هست که بازش میذارم بااینکه یکسال گذشته.بستگی به موادی که واستون کار میکنن داره.کراتین صافی بیشتر داره و پروتئین بیشتر احیا میکنه اما درصدی صافی هم داره.کراتین هم قلق داره همینجوری باعث ریزش نمیشه بستگی به شخصی داره که واستون کار کنه و مراقبت های بعدش

بذار از دکلره که انجام دادی یک هفته بگذره.برای قسمت های آسیب دیده پروتئین بهتره 

این موهای منه ببین چ وز بوده و حجمش زیاد بوده

کراتین؟

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید
این موهای منه ببین چ وز بوده و حجمش زیاد بوده

چقد خوب شده خوش به حالت😅کجا کراتین کردی؟ میگن ارایشکاه معتبر برو ولی جایی رو نمیشناسم. 

من چون میخوام پایین موهامو دکلره کنم و بعد دکلره کراتین کنم میترسم کلا کچل بشم دیگه😂😂انقد که ازش بد گفتن ترسیدم.

چقد خوب شده خوش به حالت😅کجا کراتین کردی؟ میگن ارایشکاه معتبر برو ولی جایی رو نمیشناسم.  من&nb ...

میخهای پایین موهات رو نگ بزاری،؟

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید

بگو میخوام فاتحه ی موهامو بخونم دیگههه😐😐😐

در مورد آسیب هر دو شون به مو آسیب میزنن چون حرارت اتویی که میکشن خیلی بالاس در نتیجه موهات به فنا میره

ممکنه ۶ ماه صاف بمونن بعدش به قدری وز میشن که میگی کاش اینکارو نمیکردم

فکر دکلره و رنگ مو رو هم اصصصلا نکن

اول از همه برو یه شامپو و یک ماسک موی خوب مناسب جنس موهات بخر

روغن نارگیل بگیر بعد هر حمام به ساقه موهات بزن

برای کف سر و پرپشتی موهات روغن رزماری بزن

روبالشتیتو عوض کن ساتن بگیر

موهاتو با کش معمولی نبند حتما اسکرانچی بگیر(ساتن)

برس چوبی بخر

نشسته حمام کن

شبا موقع خواب موهاتو بباف

موهاتو با باد سرد سشوار خشک کن از وسایل حرارتی تا جایی که میتونی استفاده نکن

هر دو یا سه ماه موخوره های موهاتو بگیر

اینا رو رعایت کنی موهات سالم و خوش حالت و درخشان میشن

بگو میخوام فاتحه ی موهامو بخونم دیگههه😐😐😐 در مورد آسیب هر دو شون به مو آسیب میزنن چون حرارت اتوی ...

چرا نشسته حمام کنه؟؟منظورت اینه از آب تشت برای موهاش استفاده کنه؟با پیاله آب بریزه تو سرش؟