2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من با ۲۴ سال سن پسته دزدکی خوردم  بچم و شوهرم نبینن چی میگی دختر 😂😂😂

من ی بار با بابام رفتم سوپری اون داشت با فروشنده صحبت میکرد منم مثل بچهها میرفتم پفک و پفیلا ورمیداشتم واسه خودم 

متولد ۱۳۶۹ هستم 
چه ربطی داره عزیزه من، من پاستیل ترشارو دوست دارم تازه عاشقه نون خامه ایم، ۳۶ سالمم هست مشکلش چیه ه ...

بستنی میخورم مثلا بیرون باشم لیس اینا نمیتونم بزنم مجبورم درست بخورم ولی تو خونه میخرم قشنگ لیس میزنم دیگه راحتم

متولد ۱۳۶۹ هستم 
من ی بار با بابام رفتم سوپری اون داشت با فروشنده صحبت میکرد منم مثل بچهها میرفتم پفک و پفیلا ورمیداش ...

عزیزمممم منم با شوهرم که میرم بیرون اینجوریم😂😂 فکر کن پسته خریده بود از دست من قایم کرده بود چون خیلی شکمو ام تو کابینت رفتم گشتم پیدا کردم نشستم دزدکی همشو خوردم 😂😂😂😂 بعد گفتم خوب پسته میخری تک خوری میکنیا حالا به شوخی گفت آخه توله چجوری بو کشیدی پیدا کردی🤣🤣🤣 

دنیا پراز آدمای خوبه اگر نمیتونی یکیشونو پیدا کنی خودت یکی از اونا باش😍 کاربر قدیمی هستم تعلیق شدم....