2777
2789
عنوان

خرید عید

| مشاهده متن کامل بحث + 3054 بازدید | 174 پست
خدا قسمتت کنه.من طلاهامو میفروشم با وام فرزند و عیدی همسرم یه پراید مدل پایین گیرمون میاد ولی   ...

عزیزم ماشین داریم

ماهم چند ماه پیش فکر کنم مهرماه بود وام گرفتیم و طلا فروختیم ماشینو عوض کردیم

کلی میگم

هیچی مثله وسیله ی زیر ما تیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا روزی رسونه گلم ان شاءالله دلت شاد بشه به زودی ،منم باردارم دیگه بعد از عید زایمانمه چیزی نمیخرم ...

ای جانم انشالله ب سلامتی زایمان کنی خواهر خدا حفظت کنه ....حتماااا بگو بخره برات ۹ماه زحمت کشیدی حقته 

کاش یه مغازه بود! 🏡آدم میرفت میگفت بی زحمت یکم "خیال خوش"میخوام😌...ببخشید این "خنده های از ته دل" چندن؟😅 آقا؟ 😔این "آرامشا" لحظه ای چند؟😥 این "بی خیالیا" که میپاشن رو زندگی مشتی چند؟ 🙂از این "روزایی که بی بغضن" دارین؟😣 از این "سالای بی رنج" اندازه دل ما دارین؟! 😞این "شادیا" دوام دارن؟!🤔  نه... 😭کاش یه جایی بود میشد رفت و بگی آقا یه "زندگی" میخوام .. بیزحمت جنس خوبش💔😔

نه تنها خرید عید نکردیم خونه تکونی هم شروع نکردیم😑

گفتن هفته آینده بار جدید میارن

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، به از آنکه کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

ماهم شهرستانیم ،شوهرم یکسره بانکه،یکی از کارمندا آشناس بنده خدا کارامونو انجام میده،اون که گفته خیال ...

عزیزم یه سوال بانکی از میتونی جواب بدی

وام ازدواج بعد چن سال نمیشه برداشت کرد

سال ۹۹ عقد کرده باشن میتونن الان وام بردارن،میخوام مطمئن بشم که سوخته وامم

میشه برای نیت قلبیم یدونه صلوات بفرستی  

دمت گرم

🥰❤️❤️❤️❤️

کاش یه مغازه بود! 🏡آدم میرفت میگفت بی زحمت یکم "خیال خوش"میخوام😌...ببخشید این "خنده های از ته دل" چندن؟😅 آقا؟ 😔این "آرامشا" لحظه ای چند؟😥 این "بی خیالیا" که میپاشن رو زندگی مشتی چند؟ 🙂از این "روزایی که بی بغضن" دارین؟😣 از این "سالای بی رنج" اندازه دل ما دارین؟! 😞این "شادیا" دوام دارن؟!🤔  نه... 😭کاش یه جایی بود میشد رفت و بگی آقا یه "زندگی" میخوام .. بیزحمت جنس خوبش💔😔
ما هنوز هیچی نخریدیم،ماشنمونم فروختیم،پیاده ایم درحال خرید خونه هستیم همش استرس داریم وام مسکنمون جو ...

انشالله جور میشه نگران نباشین

میخواین بخرین یا رهن کنین؟

عجیب ماییم و ماییم در عجب این زندگی عجیب!🤍                                      خواهانِ برابری، صلح و امینت...                                                                                           •🇮🇷•
ماهم شهرستانیم ،شوهرم یکسره بانکه،یکی از کارمندا آشناس بنده خدا کارامونو انجام میده،اون که گفته خیال ...

یه رمز میخواد خودشون میگیرن اون بیاد قراردادت میزنن دیگه واریزش دست خودشونه.همون آن میتونن بریزن کشش هم میتونن بدن.اوراق خریدید؟

ب شوهرت بگو نشینه تو خونه هی سر بزنه

چندروز مهلت دارید تا قولنامه؟

یه کاربر قدیمی که بازیابی رمز زد اما سایت خار کاربریش خفیف کرد و عضویتش کرد ۱۴ بهمن امسال😐چس ماه نیستم
منم لباسامو کشوهامو مرتب کردم بقیش با مامانمه کنکوریم هستم 

من موقعی که کنکوری بودم دو دقیقه مونده بود به سال تحویل از اتاقم اومدم بیرون توپ رو که در کردن دوباره رفتم سر درسم

چه دوران سمی بود خدایی🫠

ایشالله گله نمیکنم وقتی نداره معجزه ک نمیتونه بکنه مهم نیس عیدم ک ماه رمضان خبری نیس

خدا بزرگه عزیزم

اره درسته

عجیب ماییم و ماییم در عجب این زندگی عجیب!🤍                                      خواهانِ برابری، صلح و امینت...                                                                                           •🇮🇷•

منکه امسال تو ذهنم برای داخل شهر که جاهای دیدنی بریم برنامه میریزم ک نشد ناراحت نشم 

خیلی وضع خرابه مردم نون نمیتونب بخورن الهی بمیرم 😔

دلخوشیم کارهای خونست که حسش نی واقعا ی کابینت ریختم بیرون به غلط کردن افتادم 🥲

اگر سوالی در مورد گل و گیاه داشتید در حد توانم بهتون کمک میکنم 😍⁦♥️⁩
منم سفارش دادم 

من فعلا تو مرحله دودل بودنشم 😅😅😅😅

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

من خرید کردم ولی کارهای خونه هنوز شروع نشده همسر گفته از پونزدهم

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود