2777
2789
عنوان

تولدپسرم

138 بازدید | 18 پست

یکشنبه تولدپسرمه اما عموی همسرم فوت کرده من ایقدبرنامه براتولد پسرم داشتم پارسال تولدش خیلی بهش خوش گذشت کل خونمون پربود ازبچه اما الان همسرم میگه عموم مرده بیام آهنگ بزارم برقصم مردم چی میگن پسرممتولد ۶سالگیشه هرچی بهش میگم ک سال دیگه برات تولد مفصلترمیگیرم باز چنددیقه بعدش میگه مامان سه روز دیگه تولدمه دلم براش میسوزه چیکارکنم شوهرم نمیزاره براش تولدبگیرم پسرمم میگه باید دوستام باشن چیکارکنم بنظرتون؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خودت عقل نداری شرایط و درک نمیکنی ک شوهرت نمیزاره تولد بگیری ؟فک کن خدایی نکرده عمو یا یکی از نزدیکان خودت بود 

ی کم برابر بچه هاتون ابهت داشته باشید بچه دلش خیلی چیزا میخاد 

تولد گل پسرتون خیلی خیلی مبارک باشه ان شاالله به همه آرزوهایی که براش دارید برسه روح عموی همسرتونم شاد جایگاهشون بهشت 

ما هم امسال همین مشکل رو داشتیم مادر همسرم مرداد ماه فوت کردن با این که چهلمشون تموم شد تولد دخترم آبان بود همسرم نذاشت براش تولد بگیریم ولی خواهرم خودش رفت کیک گرفت چندتا بادکنک و فشفشه و ... سرزده اومدن همسرم دیگه نتونست چیزی بگه🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😁😁😁 شما هم با یکی هماهنگ کنید سرزده از این کارها کنه

خدا لایق دونست یکی از فرشته های زیبا و معصومش رو قسمتی از وجود پاک خودش رو بهم بخشید🤲🤲 بابتش خیلی سختی کشیدم و میکشم🙃🙂 اما این هدیه الهی یعنی خدا یه جور دیگه رو من حساب میکنه😍 یه جور خاص منو خواست 😍که امانتی داد دستم خیلی شاکرم🤲 برای داشتنش 🤲خیلی حالم خوبه باهاش 🥰😘هر چند خیلیها درک نمیکنن و فقط سختی هاش رو میبینن اما من هر روز قوی تر میشم چون هر لحظه با بغل کردن فرشته زیبا خدا رو با تمام وجود بغل میکنم 

میتونید دوستانشو خانه کودک یا مهد یا پارک دعوت کنید اون جا کیک بگیرید مراسمتون خارج از منزل باشه

خدا لایق دونست یکی از فرشته های زیبا و معصومش رو قسمتی از وجود پاک خودش رو بهم بخشید🤲🤲 بابتش خیلی سختی کشیدم و میکشم🙃🙂 اما این هدیه الهی یعنی خدا یه جور دیگه رو من حساب میکنه😍 یه جور خاص منو خواست 😍که امانتی داد دستم خیلی شاکرم🤲 برای داشتنش 🤲خیلی حالم خوبه باهاش 🥰😘هر چند خیلیها درک نمیکنن و فقط سختی هاش رو میبینن اما من هر روز قوی تر میشم چون هر لحظه با بغل کردن فرشته زیبا خدا رو با تمام وجود بغل میکنم 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز