2777
2789

اول ببخشید که تگت کردم❤😂

شما تو تاپیک مشاغل گفتی که بک اند کار هستی

منم به شدت به طراحی بک اند سایت علاقه مندم 

اما کسی نیست که ازش راهنمایی بگیرم

من فعلا پایتون بلدم

در حال حاضر دارم کمی همhtmlو cssیاد میگیرم (چون شنیدم بک اند کار باید کمی آشنا باشه)

و قرار هست بعد از این شروع کنم به یادگیری جنگو

بنظرتون مسیرم درسته؟

شما خودتون با چه زبانی کار میکنید و چه جوری شروع کردید؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فعلا پایتون بلدم در حال حاضر دارم کمی همhtmlو cssیاد میگیرم (چون شنیدم بک اند کار باید کمی آشنا ...

سلام چه کار بامزه ای کردی

آره به نظرم که کاملا درسته مسیرت البته دیتابیس هم باید یاد بگیری نه خیلی حرفه ای ولی اصولش رو بدونی

من خودم اول html, css ,,یاد گرفتم بعد به تدریج php ,MySQL  آخر هم لاراول ولی خوب چون اینطور نبوده که پشت سر هم بشینم یاد بگیرم نمی‌دونم چی بگم من رو مسیر شغلیم تا اینجا آورده هر وقت هرچی لازم بود رو آموزش دیدم 

سلام چه کار بامزه ای کردی آره به نظرم که کاملا درسته مسیرت البته دیتابیس هم باید یاد بگیری نه خیلی ...

آخه کسی رو نمیشناختم که بک اند کار باشه😂

بنظرتون برای بک اند جنگو بهتره یا php؟ تو آگهی های سایت های کاریابی که نگاه میکنم فقط جنگو کار سنیور میخوان...اونم تعدادشون خیلی زیاد نیست

بلد بودن لینوکس هم ضروریه؟؟یا اونو بزارم برای وقتی که وارد کار شدم به مرور یادبگیرم؟

الان در حد کمی اوبونتو بلدم چون سیستم عاملم اوبونتو هست فقط در خد خیلی ساده بلدم....بنظرتون الان وقت بزارم و اوبونتو رو terminal baseیاد بگیرم یا بعد از اینکه جنگو و دیتابیس یادگرفتم برم سراغش؟؟

آخه کسی رو نمیشناختم که بک اند کار باشه😂 بنظرتون برای بک اند جنگو بهتره یا php؟ تو آگهی های سایت ه ...

منم php کار کردم ولی دوست داشتم پایتون کار کرده بودم وارد هوش مصنوعی میشدم نمی‌دونم اره phpانگار بازار بهتری داره نه فعلا نیاز نیست لینوکس یاد بگیری اون برای برنامه نویس ارشد هستش همین که بتونی کارت رو راه بندازی کافیه بعد لینوکس و یه سری جزئیات کار رو موقع کار کردن یاد میگیری یه دوره ببین یه پروژه تست انجام بده و وارد کار بشو همزمان میتونی بیشتری یاد بگیری

منم php کار کردم ولی دوست داشتم پایتون کار کرده بودم وارد هوش مصنوعی میشدم نمی‌دونم اره phpانگار باز ...

مرسی از راهنمایی هات عزیز دلم 

امیدوارم که موفق بشی

اگر سوال داشتم میتونم بازم بپرسم؟

البته که تا الان برام کلی وقت گزاشتی❤

مرسی از راهنمایی هات عزیز دلم  امیدوارم که موفق بشی اگر سوال داشتم میتونم بازم بپرسم؟ البته ...

من نفهمیدم درباره چی دقیقا حرف میزنید طراحی سایت ؟؟

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید
من نفهمیدم درباره چی دقیقا حرف میزنید طراحی سایت ؟؟

اون کاربر برنامه نویس هست(طراحی سایت انجام میده)

بعد منم تصمیم دارم که برنامه نویس بشم

داشتم ازشون راهنمایی میگرفتم

اون کاربر برنامه نویس هست(طراحی سایت انجام میده) بعد منم تصمیم دارم که برنامه نویس بشم داشتم ازشون ...

رشتت کامپیوتر بود درسته؟؟

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید
بله دانشجو هستم

از آینده شغلیش مطمئن هستید ؟؟