2777
2789
عنوان

خسته از شوهر

395 بازدید | 17 پست

امروزم شوهرم پرخاشگری کرد و رفت نمیدونم چکار کنم خستم شدم مث کیسه بکسش خیلی دوس دارم اذیتش کنم و حالشو بگیرم نمیدونم چطور بریدم ازش

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شوهر من که یه عقده ایه نمیزاره نگاه اس ام اس بانک گوشیش کنم جدیدا

ای بابا این ک از اول نمیزاشت من همیشه با کلک چکش میکنم

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

منم دقیقا امروز همین را تجربه کردم همیشه با کوچکترین مشکلی تنها میزاره بهم میتوپه خیلی وقته ازش بیزار شدم ۵-۶ ماهه نمیتونم رابطه .. درستی برقرار کنم خودشم فهمیده سرد شدم 

من ن بی کلک بود ولی حالا دیگه نمیزاره

نزاره خودت چک کن 

حذفشون میکنه ک نبینم

این دیگه خیلی کلکه 😃

منم دقیقا امروز همین را تجربه کردم همیشه با کوچکترین مشکلی تنها میزاره بهم میتوپه خیلی وقته ازش بیزا ...

حالا این ک کلا سردمزاجه خودش این وسط من اذیت میشم

منم دقیقا امروز همین را تجربه کردم همیشه با کوچکترین مشکلی تنها میزاره بهم میتوپه خیلی وقته ازش بیزا ...

نذارین با مشگلات کوچک زندگیتون سرد بشه باهم صحبت کنین و حل مشگل

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
حذفشون میکنه ک نبینم

پولش زیاد شده نمیخواد تو بدونی 

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
نذارین با مشگلات کوچک زندگیتون سرد بشه باهم صحبت کنین و حل مشگل

نمیشه صحبت زیاد کردیم رو حرف خودش پافشاری داره متاسفانه خودشم میدونه مشکل از خودشه به زبون میاره میگه تحملم کن حاضر نیس تغییر کنه منم تا جایی بتونم تحمل میکنم ولی صبر آدم حدی داره لبریز میکنه