2777
2789
عنوان

لباس چی بپوووشم

112 بازدید | 16 پست

بچها کمک من عروسی برادرمه 

نمیدونم لباس چی بپوشم و چ مدلی از همه مهمتر چه رنگی 

۲۴ سالمه متاهلم البته خودمم تازه عروسی کردم 

قدمم بلنده نه لاغرم نه چاق

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی لباس ماسکی شیک یا پرنسسی خوشگل رنگ روشن مثلا آبی روشن یا کالباسی سفید نخریا😂خواهر شوهر بدی میشی اگه سفید بخری سفید فقط مال عروسه 😘👊

گاهی وقتا همه چیز از هم می‌پاشه تا سر جای درستش قرار بگیره نگران نباش خب؟!                                      با افتخــار شمالــی ام ❤️

ی لباس ماسکی شیک یا پرنسسی خوشگل رنگ روشن مثلا آبی روشن یا کالباسی سفید نخریا😂خواهر شوهر بدی میشی ا ...

نه بابا همینجوری چون همسنیم و عروسیامون نزدیک بوده روم حساسه میخاسم نباتی بخرم پشیمون شدم گفتم بدش میاد ولش کن 

نه بابا همینجوری چون همسنیم و عروسیامون نزدیک بوده روم حساسه میخاسم نباتی بخرم پشیمون شدم گفتم بدش م ...

مال منم نباتی بود نباتی ک عیب نداره گل گفتم سفید نخر 😂🙃

گاهی وقتا همه چیز از هم می‌پاشه تا سر جای درستش قرار بگیره نگران نباش خب؟!                                      با افتخــار شمالــی ام ❤️

عروسی برادرمه  پوستم سفیده

ببین گلم من یکی از دوستام پوستش سفید بود لباس یاسی خریده بود خیلی بهش میومد

ˡᶤᵛᵉ ... ᴬᶰᵈ ᵇᵉ ᶠʳᵉᵉ . ᶠʳᵒᵐ ᵗʰᵉ ᵇᵒᵗᵗᵒᵐ ᵒᶠ ᵐʸ ʰᵉᴬʳᵗ , ᶤ ˡᵒᵛᵉ ʸᵒᵘ ...
۶ ماه دیگ شاید بدم بدوزن برام بخاطر همین از الان دنبالشم

مبارک باشه ان شاءالله  خوشبخت بشن و پایدار تا ابد♾

ˡᶤᵛᵉ ... ᴬᶰᵈ ᵇᵉ ᶠʳᵉᵉ . ᶠʳᵒᵐ ᵗʰᵉ ᵇᵒᵗᵗᵒᵐ ᵒᶠ ᵐʸ ʰᵉᴬʳᵗ , ᶤ ˡᵒᵛᵉ ʸᵒᵘ ...