2777
2789
عنوان

کاپ قاعدگی

| مشاهده متن کامل بحث + 604 بازدید | 64 پست
من چندین جا خوندم و از چندین دکتر و ماما شنیدم که مضرره باعث عفونت های شدید میشه  عزیزم خون ق ...

کاپ که تو رحم قرار نمیگیره میگی خن باید از رحم خارج بشه!

خب خون از رحم خارج میشه و داخل کاپ میریزه

و تا وقتی با محیط بیرون و هوا تماس نداره اون حالت عفونتو ایجاد نمیکنه

پس حالاکه اندازه عدسی ازدواجم نکن، چون چیز بزرگتر از ای حرفاس، چه حرفا میزنی،عدسسسس

اصلا برای مجردا استفاده نمیشه عزیزم

میدونی چرا وقتی دستت با کاغد میبره دردش بیشتر از اینه که با چاقو ببره؟ چون از چاقو انتظار بریده شدن داری ولی از کاغذ نه!💔دقیقا حکایت بعضی از ادماست...سوالی راجب رشتم دارید در خدمتم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم چرا جبهه میگیری🤦 خب مثلا من دروغ بگم که چی؟ ای بابا باشه عزیزم شما هرجور دوس داری فکر کن

ن درست میگی شما اگه خودت نگا کنی فکر میکنی اندازه عدسی ولی واژن مثل کش کش میاد در حدی ک ی بچه بتونه ازش خارج بشه

در مورد کاپ فاعدگی، بنظرم تا استفاده نکنید،نظر نمیشه داد. باور بفرمایید کسایی که این رو اختراع کردن بیشتر از ادمهای عادی،راجع به ریسک عفونت اطلاع داشتن و بررسی کردن. ما ادمها وقتی از چیزی اطلاع نداریم،راجع بهش گارد داریم. وگرنه تو همین مملکت خودمونم یه زمانی میگفتن ماشین لباسشویی لباسها رو تمیز نمیشوره و نجس میمونن لباسها. الان کدومتون ماشین لباسشویی ندارین؟

عزیزم شمامجردی متاهل باشی دیگه اون اندازه نیس  بعدم کاپ برا متاهلاس

جدی فقط برا متاهلاست؟ اره عزیزم خودمم همین نظرو دارم وقتی متاهل بشم بزرگتر میشه اندازش نمیدونم چرا اون خانوم اینجوری جبهه گرفت و حرف زد ولی بهرحال ممنون نمیدونستم فقط برا متاهلاست

وزن شروع : ۸۱/۵۰۰. وزن الان : ۶۹/۹۰۰. وزن هدف : ۵۵ 

کاپ که تو رحم قرار نمیگیره میگی خن باید از رحم خارج بشه! خب خون از رحم خارج میشه و داخل کاپ میریزه ...

من فقط مطالبی که خوندم رو گفتم توی همین کاناله 

منم نگفتم کاپ تو رحم قرار میگیره ، گفتم خونی که از رحم خارج میشه 😅 باید خارج بشه ولی توی کاپ هنوز تو محیط داخل هست 

جدی؟ اخه سوراخ داره ها ولی خیلی ریزه  ینی برم دکتر؟ برم چی بگم؟

شما که خانم نیستی با این مدل حرف زدن. بنظر یه پسر بچه پشت این کامنتاس. 

ولی اگر خانمی و به این سن رسیدی و  تو این دوره زمونه هنوز ساختار دستگاه تناسلی و بدنت رو نمیشناسی، خیلی عجیب غریبی. بجا سوال پرسیدن برو گوگل کن. 

الان از بچه 10 ساله هم بپرسی،بلده

شما که خانم نیستی با این مدل حرف زدن. بنظر یه پسر بچه پشت این کامنتاس.  ولی اگر خانمی و به این ...

باشه عزیزم شما فکر کن من پسربچه ده ساله هستم🤍

وزن شروع : ۸۱/۵۰۰. وزن الان : ۶۹/۹۰۰. وزن هدف : ۵۵ 

عزیز رو بدنه کاپ دو تا سوراخ ریز داره که هواگیری میکنه و کیپ میشه به طوری که هر چقدرم زور بزنی خودش در نمیاد بیرون که بیفته.

چون اگه کیپ نشه هم نشتی میده و هم هوا میره داخل که خون هوازده میشه و ممکنه این عامل باعث عفونت بشه

مهربان باشیم   
در مورد کاپ فاعدگی، بنظرم تا استفاده نکنید،نظر نمیشه داد. باور بفرمایید کسایی که این رو اختراع کردن ...

دقیقا تو همه تاپیکا دیدم مثلا چندسال پیش ک مردم با طب اسلامی و سنتی و اینا زیاد آشنا نبودن یه بنده خدایی اومده بوده ی دارو از طب اسلامی گرفته به نام داروی جامع برای عفونت بهش داده بودن که الان خیلیا دیگه استفاده میکنن ازش و داروی خیلی خوبیه بعد ازش عفونت خارج شده اینم ترسیده بود تاپیک زده بود ک چیکار کنم ملت ریخته بودن سرش وااایی سرطان گرفتی وای این چیه و..بنده خدارو اینقدر ترسونده بودن 

عزیز رو بدنه کاپ دو تا سوراخ ریز داره که هواگیری میکنه و کیپ میشه به طوری که هر چقدرم زور بزنی خودش ...

ممنون عزیزم من گرفتم قبل از پریودی چندباری گذاشتم ک دستم بیاد الان ک پریودم گذاشتم میترسیدم برم دسشویی بیوفته😂