2777
2789
عنوان

کاپ قاعدگی

| مشاهده متن کامل بحث + 604 بازدید | 64 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چندین جا خوندم و از چندین دکتر و ماما شنیدم که مضرره باعث عفونت های شدید میشه  عزیزم خون ق ...

اینم حرفیه به نظر من بهترین مورد فقط پارچه تمیز هست نوار بهداشتی هم خیلی پرز داره

من چندین جا خوندم و از چندین دکتر و ماما شنیدم که مضرره باعث عفونت های شدید میشه  عزیزم خون ق ...

ارتباطی به عفونت نداره. مگه اینکه بندازیش تو لجن و بعد بزاری. استفاده از نوار بهداشتی و نشستن ناحیه ژنیتال در دوران پریود،خطر عفونت رو بالا میبره.

نوار ازهمه تمیزتره  من که نمیتونم تحمل کنم یچیزی همش توباشه بعدم دربیارم توش پرخون بعد بشورمش ...

آره واقعا

ی زندگی عادی😊  ی خونه کوچیک 🏘 دو تا دختر بچه گل 👧👧 ی کشور ک زادگاهمه ایران 🇮🇷 ودلخوش بودن به همین چیزا تو زندگیم 🙂
پس حالاکه اندازه عدسی ازدواجم نکن، چون چیز بزرگتر از ای حرفاس، چه حرفا میزنی،عدسسسس

عزیزم چرا جبهه میگیری🤦 خب مثلا من دروغ بگم که چی؟ ای بابا باشه عزیزم شما هرجور دوس داری فکر کن

وزن شروع : ۸۱/۵۰۰. وزن الان : ۶۹/۹۰۰. وزن هدف : ۵۵ 

یک ذره سواد ومطالعه لطفا ....  مجرای ادراری چ ربطی ب خونریزی پریود داره ....

میگم وقتی میخوای ادرار کنی به هر حال ی ذره زور میزنی اون موقع کاپ در میاد یا ن شما سوادت چقدره مگه؟!

عزیزم چرا جبهه میگیری🤦 خب مثلا من دروغ بگم که چی؟ ای بابا باشه عزیزم شما هرجور دوس داری فکر کن

عزیزم شمامجردی متاهل باشی دیگه اون اندازه نیس 

بعدم کاپ برا متاهلاس

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
عزیزم برو دکتر زنان معاینه ات کنه. بعید میدونم. ۹۹ درصد فکر خودت اینه. اشنباه میکنی.

جدی؟ اخه سوراخ داره ها ولی خیلی ریزه  ینی برم دکتر؟ برم چی بگم؟

وزن شروع : ۸۱/۵۰۰. وزن الان : ۶۹/۹۰۰. وزن هدف : ۵۵