2777
2789
عنوان

بچه ها بیدارین خواب بد دیدم

123 بازدید | 15 پست

خواب دیدم مامانم جیغ منه و خواهرم و بردارم بودیم خواهربزرگم نبود بعد صدای جیغ اومد من اول به روی خودم  نیوردم یعد دیدم مامانم در ورودی رو باز کرد میگه نمیترسین جیغ میکشم منم زفتم دیدم مار خیلی بزرگیه دویدم پیش بابام دیدم لباش کبووود شده میگم بابا پاشو کمک کن میگه باشه باز گفتم بابا پاشو دیگه گفت نمیتونم پاهامو تکون بدم 

گرچه آب رفته باز آید به رود ماهی بیچاره اما  مرده بود🌊

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیره  صدقه بده

باشه صدقه که میدم ولی مار میگن بده انقد ترسیدم رفتم نفساشونو چک کردم ترسیدین بنده خداها

میگن خابو میشنوی هرچی که بود بگو خیره تا خیر اتفاق بیوفته به هرکسیم تعریف نکن خابتو 

خیره ان شاءالله 

ولی منم تا حالا مار دیدم ترسیدم چیزی نبوده الحمدلله

از فکرو خیال بود

شاید ذهنت درگیره 

میگن خابو میشنوی هرچی که بود بگو خیره تا خیر اتفاق بیوفته به هرکسیم تعریف نکن خابتو  خیره ان ش ...

چه جالب باشه عزیزم مرسی از راهنماییت ولی دلم روشن نیست چون مامانمو ی بار طلسم کزدن بعد چون بابام نمیتونست راه بزعه فکر میکنم که اونم طلسم کردن

چه جالب باشه عزیزم مرسی از راهنماییت ولی دلم روشن نیست چون مامانمو ی بار طلسم کزدن بعد چون بابام نمی ...

قربونت 

وان یکاد و ایت الکرسی  زیاد بخون هم برا خودت هم خانوادت نگران نباش هیچکس قدرتش از قدرت خدا بالاتر نیست بسپار به خودش

اره.شماسرچ کردی اگ عقرب باشه چی؟

اگه سیاه باشه نماد مشکل ولی کلی زده بود پیامش اینه ساده و لوح نباشین 

قربونت  وان یکاد و ایت الکرسی  زیاد بخون هم برا خودت هم خانوادت نگران نباش هیچکس قدرتش از ...

مرسی گلم❤️