2777
2789
عنوان

امشب چه شبی بود

468 بازدید | 33 پست

بچه ها سلام ... واقعا از سر دلسوزی خابم نمی‌بره اول اینکه بابام حالش خیلی خوب بود امروز شاگردش زنگ زد گفت باباتون بی هوشه و خلاصه بابامم راننده ماشین سنگین هست اونم تو یه شهر غریب تو آستارا لطفا برا حالش دعا کنید ممنون میشم...دوم اینکه بعد از اون جریان شب ساعت ۹ دایی ام اومد خونه بابام از دست آدمایی ک دنبالشن فرار کردن و خودشو انداخت تو خونه ما و اینکه اون آدمها چن روزه دو بر خونه بابام هستن خلاصه دایی ام یکی از اونارو زده تا حد مرگ ناکار کرده بعد داداشم دایی مو با لحن 

خیلی خشن اط خونه بیرون کرد چونکه اگه تو خونه ما بگیرنش برامون درد سر میشه بعد دایی هم رفت و دیگه تا الان نمیدونم گرفتنش یا ن اگه بگیرن اونو میکشن خلاصه خیلی دلم بر دایی هم میسوزه از یه طرف بابام از ی طرف داییم 

من دختر بلوچم و به هویتم افتخار میکنم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا هیچ بنده ای و خار نکنه انشالا آبرو مونو دست بنده های نااهلش نده

💕همیشه در حد توانم هر سوالی و دونستم جواب دادم قربون دلتون شماام اگر جواب هام بدردتون خورد ی صلوات منومهمون کنید 💕

داییت خربزه خورده زده بچه مردمو ناکار کرده باید پای لرزش هم بشینه. نه که شما رو قاطی کنه بگیرن یه بلایی سرتون بیارن!

داداشت کار درستی کرد

خدا به بابات سلامتی بده

آخرش قشنگه...اگه الان قشنگ نیست یعنی آخرش نیست.
من بودم عمرا دلم نمیومد بیرونش کنم 

منم واقعا خیلی دلم میسوزه براش کاشکی میشد پنهانش کنم...اما خب چون جریان طولانیه اگ از پیش ما می‌گرفتند برامون درد سر بزرگی میشد 

داداشت حق داره 

داییت چقد بی فکره 

کار اشتباه کردی پاش وایسا 

چرا میره سربار خانواده ای میشه که مرد خونشون ازشون دوره 

بجای محافظت از  زندگی خواهر و خواهر زاده  هاش میره خودش و مشکلاتشو اوار میکنه رو سرشون 

خدا به پدرت سلامتی بده عزیزم داداشتم براتون نگهداره

01/10/01 بی بی چکم مثبت شد 🥰 خدای مهربون هیچکسو منتظرِ دیدنِ نی نی کوچولوش نذار🥺🤲
داییت خربزه خورده زده بچه مردمو ناکار کرده باید پای لرزش هم بشینه. نه که شما رو قاطی کنه بگیرن یه بل ...

ممنون گلم .. اره فک کن اون طرف در حال مرگه