2777
2789
پسر آوردی؟

نه عزيزم رژيمم هنوز

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا من آزار اطرافیان بی خیال خانواده شوهر پسر دوستن شوهرمم خیلی دلش پسر میخواد 

من انقدر هزينه كردم براى داروها بخدا جمع ببندم ٢٠ ميليونى ميشه.ماهه پيش يه پك پسرزايى گرفتم و تقويت اسپرم كه بخدا يه قاشق داروگياهى بود ٣ميليون پولشو دادم ولى نگرفت كه نگرفت

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد
نه عزيزم رژيمم هنوز

اون خانمه تو فامیل مت بسیار زیاد خرما می‌خورد تو پریودی حلوای چهل گیاه می‌خورد حتما و رابطه بسیار زیاد هر روز هر روز با وجود سن بالا دو تا پسر آورد.... سرعت اسپرم شرط اوله برای پسر شدن... البته زعفران و زنجبیل و دارچین و اینها هم زیاد و لبنیات کلا حذف

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
من انقدر هزينه كردم براى داروها بخدا جمع ببندم ٢٠ ميليونى ميشه.ماهه پيش يه پك پسرزايى گرفتم و تقويت ...

من حالا امید داشتم با اولین اقدام بگیره با وجود ۳۵ سال سن و عمر با برکت 😂😂😂

سخته گلم درکت میکنم حرفای مردم و مادرررشوهر مخصوصا

تو خونه جوراب بپوش گلم

روزى يه ربع پاتو بزار تو تشت اب نسبتا داغ كه خونرسانى به رحم بشه رحمت گرم شه

فلفل سياه نكوبيده هم هميشه رو ميزت باشه رد شدى چندتا قورت بده 

اينارو هر دكترى نميگه ولى تاثير داره 

الهى برامون بشه فقط🙏

خو خواهر اینارو جمع‌میکردی آی وی اف میکردی

آی وی اف داروهای سنگین زیادی باید بخوری خیلی عوارض داره اما اگه براتون خیلی مهمه پسر زایی برید حتما البته معلوم نیست که بگیره حتما

حالا من آزار اطرافیان بی خیال خانواده شوهر پسر دوستن شوهرمم خیلی دلش پسر میخواد 

منم خانواده شوهرم همینجورن ولی شوهرم میگه هرچی شد شکرش دیگه نمیدونم ب زبون‌میگه یا واقعی.تازشم من بدبختیم اینه ک‌شوهرم تک پسره💔

اون خانمه تو فامیل مت بسیار زیاد خرما می‌خورد تو پریودی حلوای چهل گیاه می‌خورد حتما و رابطه بسیار زی ...

رابطه زياد والا نه ولى يك روز در ميون هست با تجويز دكتر

حلوا و خرما و زنجبيل و اينارو هرروز ميخورم 

سپردم به خدا 

اگر نشه ميرم پيكرتراشى ميكنم ديگه تو فكرش نرم

آی وی اف داروهای سنگین زیادی باید بخوری خیلی عوارض داره اما اگه براتون خیلی مهمه پسر زایی برید حتما ...

اره من بعدیمو میرم حتما.اره خب ممکنه بگیره ممکنه هم‌نگیره حداقلش خوبیش اینه ک‌اگه بازم‌جنین پسر داشتی و نگرفت برات اونوقت یه ۴.۵ تومن فقط هزینه انتقال مجدد میبرن

من حالا امید داشتم با اولین اقدام بگیره با وجود ۳۵ سال سن و عمر با برکت 😂😂😂

بابا به سن نيس بايد ديد خدا چى ميخواد 

همه رو من انجام دادم با اینکه خودم ‌ بشدت گرم هستم

اى بابا😔