2777
2789
عنوان

چاقی شکم

309 بازدید | 8 پست

من قدم ۱۶۰ و وزنم ۵۶ زیاد چاق نیستم 

یعنی نه پهلو دارم نه بازو از این چاقا

قبلا چاق بودم به خاطر تبلی تخمدان و هورمون و اینا

ولی الان شکمم خیلی آویزونه آبم نمیشه چیکار کنم به نظرتون؟

اول بگو قبلا چند کیلو بودی چطوری کم کردی 

بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو  حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان  شاءالله  روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤

برنجو کم کن شیری نخور چربی و نمکو کم کن صبح ناشتا یه لیوان اب ولرم و لیمو و عسل بخور ایشالا کوچیکتر میشه

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اول بگو قبلا چند کیلو بودی چطوری کم کردی 

خوب من قبلا ۶۷ کیلو بودم 

الانیه بار با وزنه ۵۵بودم تو خونمون یه بار ۵۹ خونه زنعموم اینا یه بارم مطب دکتر ۵۶ آخر سرم نفهمیدم کدومه در عرض یک روز همشو دیدم

خوب من رفتم دکتر به خاطر همون ماهانه

سونوگرافی گرفتند دیدند تبلی تخمدان دارم دکتره گفت خودتو لاغر کن وسلام 

رفتیم دکتر دیگه گفت به مامانم آجیل بخوره ویتامینش کمه مولتی ویتامین مصرف کنه شیرینی جات خیلی کم بخور یه متفرومینم نوشت دیگه از گوگلم برنامه واسه ورزش نصب کردم هر روزم پیاده روی میکردم ولی شکمم هنوز آویزونه

خوب من قبلا ۶۷ کیلو بودم  الانیه بار با وزنه ۵۵بودم تو خونمون یه بار ۵۹ خونه زنعموم اینا یه با ...

فکر کنم چاره اش همون دراز نشست و...باشه حرکات شکم زیاد بزن

و اینکه دوستمون گفتن ناشتا عسل و لیمو سنگ صفرا میاره نخورید

بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو  حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان  شاءالله  روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤
فکر کنم چاره اش همون دراز نشست و...باشه حرکات شکم زیاد بزن و اینکه دوستمون گفتن ناشتا عسل و لیمو سن ...

چشم

وای عسل سنگ میاره یا دوتاشونو بریزیم کنار هم میشه؟

من زیاد عسل نمیخورم یعنی از چیزایه شیرین بدم میاد به جز کیکایی که درست میکنم

چشم وای عسل سنگ میاره یا دوتاشونو بریزیم کنار هم میشه؟ من زیاد عسل نمیخورم یعنی از چیزایه شیرین بد ...

فکر کنم لیمو بیشتر تاثیر داره توی ایجاد سنگ

2790
2778
2791
2779
2792