2789
عنوان

عمل پلک.

438 بازدید | 14 پست

عمل پلک کردم روزی هزار بار ب خودم لعنت میفرستم

میشه برای شفای چشمای منم دعا کنید معجزه بشه خوب بشم عمل پلک کردم ناموفق بود. شوهرم بهم بی محلی میکنه

من پلکمو یساله عمل کردم رد بخیه پلکم ناجور سفید شده گوشه های چشمم برجستگی داره چشمامم تقارون ندارن یکیش حدود ۲ میل پتوز گرفته. چطوری رد بخیه ها رو از بین ببرم کسی رد زخم یا بخیه قدیمی داشته. ک درمان کرده باشه

تو رو خدا میشه برام دعا کنبد

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دکترت کی بوده ؟؟ 

چند وقت پیش هم یکی از عمل پلکش پشیمون بود و دکترش مینا درگاهی و شوهرش بود ولی تو پیجشون میری کیف میکنی انقدر زیبا عمل کردن . 

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣

برا رد بخیه سیلیکون شیت عالیه عالی. من عمل ابدومینوپلاستی کردم. بعد میگفتن کلا جاش میمونه ولی دکتر گفت بگیر بزن عالی بود اصلا رد بخیه نمونده 

حالا شمام بپرسید ببینید بعد یه سالم اثر میکنه یا نه اگه اثر کرد بگیر حتما خیلی خوبه گرونه ولی خوبه 

دلیل ناموفق بودنش چی بوده

دانشجوی پزشکی 💟 متعهد به کارم و مردمم 🤞🏻 من برای داشته هام جنگیدم و تلاش کردم خدایا هدیه هاتو از من نگیر♥️                                                                           (شما لایق بهترین های فراموش نکن تو یک بار زندگی می‌کنی و حقته که بهترین زندگی رو تجربه کنی و برای خودت باشی امیدوارم از خودگذشتگی بیهوده نکنید!!!) حسابی الله ☝🏻         نی نی یار عزیز چی میخوای از جون من این پنجمین کاربریه که تعلیق میکنی والا قدیم حق گفتن آزاد بود من هر حرفی لازم باشه میزنم هر چقدر میخوای بازم تعلیق کن🖐🏻

من برا شوهرم تهران یه دکتر معروف نوبت گرفتم .فوق تخصص جراحی پلک هست .تو هم برو پیش فوق تخصص شاید امید خدا خوب شدی

🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠کپی پروفایل 🚫صدای تشویق و توهین ،هردو برایم نویز هست 📢

اگر زمان گذشته باشه بازم فایده داره؟

همینو نمیدونم گلم ولی برای اول عمل که خیلی خوبه خدایی خیلی. یه کوچولو چند سانتی شو من سه سال پیش یه میلون و خورده ای گرفتم ولی خیلی خوب الان اصلا رد بخیه ندارم

شما پیش کی نوبت گرفتین؟  کار لیفت شقیقه ام انجام میده!؟

باب شریف .هنوز نوبت عمل نداده نرفتیم قرار هفته بعد بریم تهران اسمش اینترنت بزنی میاد .نمی‌دونم لیفت رو .باب شریف چشم پزشک و جراحی پلک هست تا جایی من می‌دونم 

🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠کپی پروفایل 🚫صدای تشویق و توهین ،هردو برایم نویز هست 📢