2777
2789
عنوان

پسر شش ماهم ببینین چیکارمیکنه؟!

177 بازدید | 15 پست

پسرم شش ماهشه چهاردست پایی میکنه همش میره کناروسیله یامبل یا گازیاماشین میخاا وایسته 

بعد خودشو ول میکنه میفته سرش میخوره زمین دردش میگیره گریه میکنه تا یتونم حواسشو پرت میکنم که سرگرم اسباب بازیلش شه یا تلویزیون 

اما خب بازم میره هرچی هرجا ببینه میره سرپا میکنه خودشو بعد یکهو ول میشه میفته 

نمیدونم چیکلرکنم 

نگرانم خیلی میخوره زمین اینکارو میکنه

از آدمهایی که فکرشو نمی‌کردم رودست خوردم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😟😟😟😟وای منم یکسری دخترم خورد زمین اندازه یک تخم مرغ سرش باد کرد 

نمیدونم چیکارکنم نزدیک عید پسرمم تازه راه افتاده چهاردست پامیره هرچی فک کنی جمع کردم یا جلوشو پوشدندم اما اینکارشو نمیتونم چاره کنم واقعا موندمشاسدامروز چهارپنج بارخوردزمین جیغ زد 

اون جاهایی که عموما میره بالشو پتو بنداز

جلوشو نگیر

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
چهار دست و پا میره یا فقط وایمیسه  دختر منم خودشو یهو ول می کنه چون شاید خسته میشه هنوز بلد نی ...

چهاردست پا میره اما گاهیم کنار مبلا یا وسیله ها رو میگیره سرپا وایمیستهربعد یکهو ول میشه تعادل نداره هنوز کامل

اون جاهایی که عموما میره بالشو پتو بنداز جلوشو نگیر

یکسره دنبالشم تشک کوچیکشو پشت سرش میندازم که میفته سرش بخوره به تشک دردش نگیره

اکه فقط بیشتر پشت سرش زمین میخوره مبتونی محافظ سر کودک براش بگیری مم برا دخترم گرفتم خیلی خوبه تو نت سرچ کن میاره.. اگرم نه همه جاشه بهتره از کمک مادر یا همون روروک استفادع کنی اینجوری هم میگرده هم نمیافته

اون جاهایی که عموما میره بالشو پتو بنداز جلوشو نگیر

جلوشو نمیگیرم اشپزخونه پله داش با بالشت اوردم بالا که راحت بره بیاد 

چهاردست پا میره اما گاهیم کنار مبلا یا وسیله ها رو میگیره سرپا وایمیستهربعد یکهو ول میشه تعادل نداره ...

ماشالا زود راه افتاده 

براش زوده هنوز تعادل کامل نداره باید شیش دونگ حواست بهش باشه

اکه فقط بیشتر پشت سرش زمین میخوره مبتونی محافظ سر کودک براش بگیری مم برا دخترم گرفتم خیلی خوبه تو نت ...

جدی 

همچین چیزی هس توبازار که بگیرم برلش رووک داره اما زیاد حرکت نمیکنه باهاش 

ولی کمک مادر چحوریه ؟

محلفظ سر فقط پشت سر باید بست؟

ماشالا زود راه افتاده  براش زوده هنوز تعادل کامل نداره باید شیش دونگ حواست بهش باشه

قربونت اره بخدا یکسره کنارشم

2790
2778
2791
2779
2792