2777
2789

شما فکرتون ناراحته و روحیه تون خرابه ،احساس انزجار میکنین از اطرافیان ،،،،،خواب بعدیتون هم اینه که داری از یه بحران فرار میکنی 

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
شما فکرتون ناراحته و روحیه تون خرابه ،احساس انزجار میکنین از اطرافیان ،،،،،خواب بعدیتون هم اینه که د ...

من دیشب خواب دیدم یجای زیارتی ام ولی نمیدونم کجاس انگار مشهده بعد میخاستم برم داخل جلومو گرفتن بهم گفتن تو داخل نباید بری اول طلب استغفار کن هرچی گریه کردم نذاشتن دو زانو افتادم زمین هی میگفتم یا امام‌رضا استغفروالله بعد انگار دیگه بهم‌کار نداشتن هی خواستم برم داخل انگار پریشون بودم نمیدونم از کجا برم اخر نمیدونم رفتم یا ن.تعبیرشو میدونین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من دیشب خواب دیدم یجای زیارتی ام ولی نمیدونم کجاس انگار مشهده بعد میخاستم برم داخل جلومو گرفتن بهم گ ...

تعبیرش روشه دیگه ،یه گناهی کردی که به درگاه خدا راهت نمی‌دن البته فعلا و علی الحساب ،در واقع هشدار دادن بهت که توبه کنی و از امام رضا بخواه که واسطه شه ،شبی صد بار استغفار و صد تا صلوات بفرست هدیه به امام رضا

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
تعبیرش روشه دیگه ،یه گناهی کردی که به درگاه خدا راهت نمی‌دن البته فعلا و علی الحساب ،در واقع هشدار د ...

بخدا یادم نمیاد گناهی گرده باشم.اماااااااا خیلی وقته تق و لق نماز میخونم کلا این مدت دیگه نمیخونم اصن

بخدا یادم نمیاد گناهی گرده باشم.اماااااااا خیلی وقته تق و لق نماز میخونم کلا این مدت دیگه نمیخونم اص ...

شک افتاده به دلت ؟اگه اینجوریه که واسه وضعیتیه که این مدت پیش اومده ،منم شدم ،شما کاری که بهت واجبه انجام بده ،یه ختم بگیر ، کلا از این حالت در میای

شک افتاده به دلت ؟اگه اینجوریه که واسه وضعیتیه که این مدت پیش اومده ،منم شدم ،شما کاری که بهت واجبه ...

اره خیلی شک افتاده ب دلم خیلی.مدام‌مبگم خدا ک صدامو نشنید خدا کاری بهم نداره.گلا انگار دستو پامو میبندن برا نماز حس نماز خوندن ندارم.خیر سرم یعنی شرکت کردم چله یاسین و چله توحید

اره خیلی شک افتاده ب دلم خیلی.مدام‌مبگم خدا ک صدامو نشنید خدا کاری بهم نداره.گلا انگار دستو پامو میب ...

منم گیرم ،منم به اندازه موها سرم ختم و چله گرفتم جواب نگرفتم ،صد بار زمین خوردم و بلند شدم ،تو که از حکمتش چیزی نمیدونی ،خدا واسه مورچه که زیر سنگه رزقش و مقدر می‌کنه مگه میشه اشرف مخلوقاتش و تنها بذاره ،خوابت همینه که دور شدی از خدا نمازتو شروع کن اما یه خواهشی داشتم یه لطفی کن دوازده به بعد یه رکعت نماز وتر بدون استغفار بخون کلا دو دقیقه میشه ،ایشالا خدا راه و از جایی برات باز کنه که فکرش و نمیکنی

منم گیرم ،منم به اندازه موها سرم ختم و چله گرفتم جواب نگرفتم ،صد بار زمین خوردم و بلند شدم ،تو که از ...

من باردارم عزیزم.اره میدونم چی‌میگی هرکی دردش گوشه دل خودشه میشه این نماز رو فردا بخونم و چطوری باید بخونمش؟؟؟؟؟

من باردارم عزیزم.اره میدونم چی‌میگی هرکی دردش گوشه دل خودشه میشه این نماز رو فردا بخونم و چطوری باید ...

چرا نشه ،یه رکعته ،یه حمد سه بار قل هو والله ،یه ناس ،یه فلق ،یه قنوت و تمام

من باردارم عزیزم.اره میدونم چی‌میگی هرکی دردش گوشه دل خودشه میشه این نماز رو فردا بخونم و چطوری باید ...

در ضمن ایشالا به سلامتی به دنیا بیاریش عزیزم

چرا نشه ،یه رکعته ،یه حمد سه بار قل هو والله ،یه ناس ،یه فلق ،یه قنوت و تمام

باشه عزیزم نیتش همون نماز وتر؟؟؟ دعا کن‌واسم خیلی دلم‌گرفته خیلی همیشه دلم غمگین میشه.دوس داشتم اونجور ک‌میخوام برام بشه ک نشد...

باشه عزیزم نیتش همون نماز وتر؟؟؟ دعا کن‌واسم خیلی دلم‌گرفته خیلی همیشه دلم غمگین میشه.دوس داشتم اونج ...

بله همون وتر ،چشم عزیزم ، دیگه هر اتفاقی افتاده هرچند بد حتما صلاحت بوده ،ایشالا دلت اینقدر خوش باشه که خوشحالی روزمره گیت بشه

بله همون وتر ،چشم عزیزم ، دیگه هر اتفاقی افتاده هرچند بد حتما صلاحت بوده ،ایشالا دلت اینقدر خوش باشه ...

دستت درد نکنه عزیزم شاید خوا شمارو گذاشته امشب سر راهم.ن بد نیست ولی من یچیزی میخواستم خدا یچیز دیگه ای بهم داد.ممنون فدات همچنبن خودت