2777
2789

خوبی خاهر تب نداری؟تشنج نکنی یهو🤥😂

دانشجوی پزشکی 💟 متعهد به کارم و مردمم 🤞🏻 من برای داشته هام جنگیدم و تلاش کردم خدایا هدیه هاتو از من نگیر♥️                                                                           (شما لایق بهترین های فراموش نکن تو یک بار زندگی می‌کنی و حقته که بهترین زندگی رو تجربه کنی و برای خودت باشی امیدوارم از خودگذشتگی بیهوده نکنید!!!) حسابی الله ☝🏻         نی نی یار عزیز چی میخوای از جون من این پنجمین کاربریه که تعلیق میکنی والا قدیم حق گفتن آزاد بود من هر حرفی لازم باشه میزنم هر چقدر میخوای بازم تعلیق کن🖐🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@_طلا_مطلا   چی گفتی تو اون تاپیک تا اومدم بخونم ترکید،،،فحش ندادی ک😁

گفتم وصلم نکردن 

باز اکانت زدم🤣

•@سحر_هسدم سابق•عجب صبری طبیعت ساخته واسه ما،من ایوب زمانم...سعی کن نباشد چیزکی،تامردم نگویند چیزها•••🚬یه شب،شب تیرع انگا روح اَ تنت میره دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیره 🫠هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم 🫠🌱گرگ رو از هرطرف بخونی گرگه...همین صداقتشع ک جذابش میکنه 🫠🚬من ته یه چاه عمیقم،پنچر وسط حقیقت،من یکی شدم ک دیگ خیلی فرق باهام سلیقت 🫠ما دنیامون چه بیرحم بود،هرکی خوب بود میرف زود••• 🫠🚬کسیو از رو بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبع کردع باشع...🚬
ی حرکت درست دیدم از نی نی سایتیاااااا ایستاده تشویققققق دمتونننن گرممممم بووووسسسس رو کله تک تکتوووو ...

بالاخره یه تاپیکی که حقش بود بترکه و ترکوندن

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤

قیافش رو در جواب کاربرا اینجوری تصور کردم

حرصش گرفته بود🤣

به جز قوم شوهر     🥴      که ویرانگرند            بنی ادم اعضای یکدیگرند😁.                                                                                                                                              👇🏻👇🏻                                                                               بعضی هارو ببخش بره….حوصله داری سرپل صراط ببینیشون باز؟! ✅
🤣🤣🤣🤣چ کنم دختر سیزده ساله میاد ب فوش میکشه ادمو🤣🤣🤣

خب هر کسی فحش بده خوب نیست دیگه 🙃

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...