2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من توستم باید سی بار یا بیشتر هی بزنی که مینویسه ظرفیت پره بعدش درگاه پرداخت رو میاره اصلا نا امید نشو هی بزن من از صبح میزنم بلاخره 12 شب مووووووفق شدم 

معلم اینده  تیکر کنکوره  یه صلوات برا موفقیتم بفرست  
شما بعد از این که ثبت نامت تموم شد پول رو هم یرداشت کرد از سایپا بهت اس ام اس اومد یا نه

اس ام اس رو ک نمیدونم ولی قسمت سوابق نوشته با موفقیت پرداخت شد

معلم اینده  تیکر کنکوره  یه صلوات برا موفقیتم بفرست  
من توستم باید سی بار یا بیشتر هی بزنی که مینویسه ظرفیت پره بعدش درگاه پرداخت رو میاره اصلا نا امید ن ...

ببین من برا شوهرم ثبت نام کردم پول رو برداشت کرد می خوام ببینم بعدش سایپا اس ام اس می ده یا نه

شما بعد از این که ثبت نامت تموم شد پول رو هم یرداشت کرد از سایپا بهت اس ام اس اومد یا نه

مرحله اخر درگاه باز میشه ک پول واریز کنی واریز ک کردی اس ام اس میاد شماره درخواستت

چه دعای قشنگی است..!                                                        خدایا مرا سبب شکستن هیچ دلی قرار نده...❤🌹
ببین من برا شوهرم ثبت نام کردم پول رو برداشت کرد می خوام ببینم بعدش سایپا اس ام اس می ده یا نه

اره اس ام اس داد که درخواستت ثبت شد

چه دعای قشنگی است..!                                                        خدایا مرا سبب شکستن هیچ دلی قرار نده...❤🌹
اس ام اس رو ک نمیدونم ولی قسمت سوابق نوشته با موفقیت پرداخت شد

اینو نوشته پرداخت با موفقیت انجام شده ولی جلو گزینه ارسال شده به سایپا یه ضربدر قرمز زده تو رو خدا میشه الان یه نگاهی کنی به سوابق خودت من خیلی نگرانم

میشه یه نگاه به سوابق خریدت بکنی این ضربدر قرمز منو نگران کرده ولی اس ام اس برداشت پول اومد

واسه من تیک زده اون قسمت

ببین پول رو برداشت کرد نوشت با موفقیت پرداخت شد ولی بهدش یه مثلث زرد رنگ اومد وای خدا خسته شدم دیگه

بهت کد تراکنش داد؟

آره داده

پس حتما مشکلی نیست باز فردا ی نگاه بنداز به سوابقت اگه درست نشده بود زنگ بزن سایپا