2821
2789
عنوان

مادر شوهر

461 بازدید | 24 پست

اون خانمی ک تایپیکش تعطیل شد در مورد مادرشوهرش !

دوستان نمیشه به این خانم خرده گرفت یه پیرزن که آنقدر مریضه نباید توقع داشت ک ایشون زیرش لگن بزارع بعدشم اگه مادر شوهرش خوبی میکرد و آدم خوبی بود نیازی نبود ما بگیم الان استارتر با عشق اینکارا رو میکرد 

مادر شوهر من ۷۱سالشه الان سالمه و پول هم داره 

5تا پسر داره و دوتا دختر حقوق شوهرم هست ولی فقط و فقط با دوتا دختر و یکی از پسراش خوب رفتار می‌کنه و همه کاری واسشون می‌کنه 

پارسال من تازه عروس بودم ایشون پاشو عمل کرد هیچکسی حتی دختراش حاضر نشدن نگهش دارن من آوردم 19روز تو خونم نگهش داشتم خودش یه طرف بچها و نوه هاش که هر شب خونمون بودن یه طرف بعد 19روز فهمیدم چرا کسی حاضر نیست نگهش داره یعنی زندگی منو داغون کرد ،پشت سرم کلی حرف گفت همه چی منو شوهرمو به همه گفت من با خانواده ام که تلفنی حرف میزدم همه رو به کل طایفه گفته آخرشم به جون پسرم بدون کلمه ای تشکر گذاشت رفت باز ناراضی بود الان بنظرتون دوباره بخواد اونیکی پاشو عمل کنه من نگهش میدارم؟؟اونوقت این حرفا رو به منم میزنن؟که مادر خودته و فلان 

خب اونوقت که میتونن باید خوبی کنن واس روز مبادا دیگه 

توقع بیش از حد از عروسم نداشته باشید همه میگن مثل مادرخودتون ببینید بابا بخدا اونا اصلا مارو به چشم دخترشون نمی‌بینن که

مادرشوهر اصلا خرکیه

بشر موجودی منطقی نیست، موجودی است منطق تراش. به هر کار دست زد و به هر چه عادت کرد ، سعی میکند برای آن دلیلی بتراشد و عذر و بهانه ای بیاوردوقتی حرف می زنیم، بیشتر میخواهیم خودمان را قانع کنیم تا دیگران را ، کسی که قانع شده باشد ، کسی که به اندیشه های خود ایمان داشته باشد، اصلا حرف نمی زند.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من که کاری به حرف کسی ندارم برا مادرشوهرم هیچ کاری نمیکنم حتی مریض بشه و کسی رو نداشته باشه  ب ...

آخه ی جوری شما هم ی روز پسرتون این بلا رو میاره سرتون که آدم میگه نکنه واقعا گناه کبیره می‌کنیم

شما کاملا حق داری دیگه نخوای نگهشون داری. دستت درد نکنه بابت همون ۱۹ روز 🌹

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !

دقیقا موافقم و اینو خودم قشنگ حس کردم من خواهر ندارم و مامانمم ک دقیقا نامادری سیندرلا اوایل فقط هدفم این بود ی خانواده داشته باشم واونم پر جمعیت اینقد مایه میذاشتم حتی بعد ۸ سال الان ولی واقعیت امر اینه هرکاری کنی اخر میگن از خوبی خودمونه و بس از خانواده شوهربدون تعارف هر مدلیش بایددفقط دور بود تمامممم

دوستان دعا کنید از ته قلبتون شوهرم ی کار خوب پیداکنه و چشماش بخنده 🙏🙏💚
این چه حرفیه

ریپلای نفرمایید

بشر موجودی منطقی نیست، موجودی است منطق تراش. به هر کار دست زد و به هر چه عادت کرد ، سعی میکند برای آن دلیلی بتراشد و عذر و بهانه ای بیاوردوقتی حرف می زنیم، بیشتر میخواهیم خودمان را قانع کنیم تا دیگران را ، کسی که قانع شده باشد ، کسی که به اندیشه های خود ایمان داشته باشد، اصلا حرف نمی زند.

امروز تو خونه نشسته بودم مادرشوهرم اومد تو طبق عادتش بدون درزدن مابالایم اونا طبقه پایین برگشته میگه بجااینکه همش بخوابی بیا حیاطو واسم جارو بزن ببینم من کاری ندارم  منم گفتم لابد کارداشتم وپسرم تنهاست خودش دست بکمر تو کوچس که ببینم کی کجا وچیکار میکنه نمیتونه حیاط جاروکنه داشتم از حرص میمردم 

وخدای که بشدت کافیست

کسی که روح و روانمو داغون کرد،زمانی که افسردگی زایمان داشتم،برای همیشه رابطه ی عاطفی منو پسرشو خشکوند و تمام جوانیم رو به فنا داد اگه بیفته گوشه ی خیابون حتی بهش هم نگاه نمیکنم چه برسه کمکش کنم.

دقیقا موافقم و اینو خودم قشنگ حس کردم من خواهر ندارم و مامانمم ک دقیقا نامادری سیندرلا اوایل فقط هدف ...

منم از روز اول که اومدم سر خونه زندگیم جاریم قهر کرد رفت بچها شو مادرشوهرش و برادر شوهرم سه ماه هر روز خونه ی من بودن همسایه ها میگفتن بابا تو تازه عروسی میگفتم عیبی نداره مامانشون رفته گناه دارن ولی بعد سه ماه یه حرفایی بهم زدن بخدا از خوبی کردن پشیمون شدم آنقدر ناراحتم هنوز سر اون سه ماه