2777
2789
عنوان

سلام

55 بازدید | 6 پست

سلام من به ی مشکل برخوردم میشه کمکم کنید کسی تجربه داره 

من تنبلی تخمدان دارم پریودام ما منظم هروقت ک قرص پرژسترونم بخورم برا اینک پریود شم نهایت تا۴روزبعدش پریود میشم این ماه تا۱۱روز بعداز خوردن قرص  نشدم بعداز ۱۱روز شدم رنگش صورتیه‌ حالا من چیکار کنم یکسال اقدامم دل‌درد شدید هم دارم ک ماه های گذشته ن رنگش صورتی بود ن دل‌درد داشتم

تنبلی تخمدان فقط ورزش کن غذاهای فست فودی و کنسروی بزار کنار کلا. موقع پریودی فقط چیزای گرم بخور شکمتو با روغن سیاهدانه هفته ای یکبار ماساژ بده..و دارویی ک دکتر تجویز کرده استفاده کن اگه مشکلت حل شد دعا کن که مشکل منم حل بشه 

تنبلی تخمدان فقط ورزش کن غذاهای فست فودی و کنسروی بزار کنار کلا. موقع پریودی فقط چیزای گرم بخور شکمت ...

انشالله مشکل شماهم حل میشه ممنون عزیزم ورزش تازه ی جلسه هست شروع کردم الان نگرانم چرا رنگش صورتیکه سرطان نباشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله مشکل شماهم حل میشه ممنون عزیزم ورزش تازه ی جلسه هست شروع کردم الان نگرانم چرا رنگش صورتیکه س ...

نگران نباش عزیزم شاید بخاطر هورمونات ولی حتما فردا دکتر برو ببین نظر اون چیه