dorsaaa__bano مدیر استارتر عضویت: 1401/06/11 تعداد پست: 982 عنوان بچه ها 29 بازدید | 3 پست دوستان متاسفانه سر شب یه کاری برام پیش اومد نتونستم نمازم رو بخونم الان داشتم نماز میخوندم وقتی ک تکبیر رو میرسیدم می دیدم پیشانی ام کلی عرق کردهدوستان ب نظرتون علتش وی میتونه باشع؟ آقایون لطفاً درخواست ندین که هرگز پذیرفته نمیشه. تحت هیچ شرایطی هم پست هام رو آقایون ریپلای نزنین.⛔⛔ 1401/12/03 | 23:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dorsaaa__bano مدیر استارتر عضویت: 1401/06/11 تعداد پست: 982 اشتباه تایپ شدچی رو تایپ شده وی آقایون لطفاً درخواست ندین که هرگز پذیرفته نمیشه. تحت هیچ شرایطی هم پست هام رو آقایون ریپلای نزنین.⛔⛔
تنهاترین_رهگذر عضویت: 1399/06/04 تعداد پست: 11418 وی چیه؟بخاری خونه و بیار پایین باید از سمت خدا معجزه نازل بشود... تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...
dorsaaa__bano مدیر استارتر عضویت: 1401/06/11 تعداد پست: 982 وی چیه؟ بخاری خونه و بیار پایین گفتم ک ب جای چی تایپ شده ویبابا اتاقم ک اصلا بخاری ندارد ک بیارم پایین آقایون لطفاً درخواست ندین که هرگز پذیرفته نمیشه. تحت هیچ شرایطی هم پست هام رو آقایون ریپلای نزنین.⛔⛔