2777
2789
عنوان

فیبروز ابرو

5435 بازدید | 34 پست

سلام خانوما

من نمیدونم باید چیکار کنم ابروهام پهن و خوبه و گاهی بین موهام خالیه.میخاستم برم امسال فیبروز کنم راحت شم شوهرمم نچرال پسند حتی گاهی میگ تو روخدا دو دیقه آرایش نکن صورتتو ببینیم و اینم بگم خودمم اهل قرتی بازی نیستم فقط گفتم بذار از شر مداد ابرو راحت شم از صب میگم قبول نمیکنه ک نمیکنه تو روخدا حالا یه عده نیاین بگین شوهرم چه ب این کارا ک حساسیت پیدا کردم.خب چیکار کنم شوهر منم این مدلیه تازه نشسته تحقیقم کرده میگ دیوانه رک ابروت تیغ میکشن وای ن نرو دیگ اصلا قبول نمیکنم تازشم عین تاتو من خوب نمیدونم تاتو.

حالا موندم از یه ور خودم استرسشو دارم میگم یوقت خراب نشه ابروم از یه ورم شوهرم میگ نرو.😑موندم چ کنم الانم اساسی دعوا کردیم چیکار کنم آخه احساس میکنم میخاد بگه من بگم میتونی بری نگم نه احساس میکنم میخاد زور بگه😔کلا اهل این قرتی بازیا نیس شاید شوهر یکی بگ برو تتو بزن و اینا ولی این ن نچرال میخاد همه چیو بنظرتون چ کنم ب حرفش گوش بدم یا برم و منتظر انتقامش بشم؟آخه گف بری انتقام میگیرم😃شوهرای شمام اینطورن؟همش احساس میکنم من مرد ذلیل شدم رفت😑کیا اینجوری بودن دلداریم بدن

شوهر منم آرایش و عمل دوست نداره خودمم همینطور اصلا آرایش نمیکنم حتی تو مهمونی ولی ابروهام رو اتفاقا دیروز میکرو کردم و خیلی راضیم البته من ابرو ندارم کلا و خیلی رو زیبایی تاثیر داره

Belle سابق

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نکن پشیمون میشی  ماژیک ابرو هاشوری بخر ماندگاریش خیلی بالاس

چرا مگه چ ایرادی داره ک میگی پشیمون میشم آخه این آرایشگران یجوری تبلیغ میکنن میگن راحته راحت میشین منم میخام

قربونت الکی بحث راه ننداز برا خودت....نمیخواد نکن فعلا حالا بعدا با زبون نرم و شیرین بگو اگه قبول کرد بسم الله اگه نه هم که حساس نشو 😘😘 منم‌خیلی دوس دارم فیبروز کنم مث شمام خیلی میترسم کن بد بشه نتیجه ولی‌من‌مجردم داداشم نمیزاره انجام بدم😑😑 حالا تو که همسر‌ و همدلته❤️ الکی برا این چیزا جنگ اعصاب درست نکن ..خوشبخت باشین الهی

عزیزم منم خودم اصلا دوس ندارم ابرو هام از حالت طبیعی در بیاد 

چند روز پیش میکرو کردم عالیه واقعا کارشم خیلیییی خوبه

مردم شهری که همه در آن می لنگند ، به کسی که راست راه می رود می خندند ... 
سرم ابروی سریتا بخر پر میشن ابروهات.منم میخاستم فیبروز کنم پشیمون شدم الان یک ساله تقویتشون‌میکنم پر ...

سرم ابرو؟از کجا بخرم؟آخه میدونی همش احساس میکنم شخصیت و غرورم له میشه پیش خودش و خودم😔چرا باید واس بدن خودم اون اجازه بده؟!!!چرا دختر خالم با شوهرش انقد رفیق ک خالم اجازه نمی‌داد عمل بینی کنه ولی گف شوهرم راضیه و رف عمل😑شوهرش خیلی پایس

چرا مگه چ ایرادی داره ک میگی پشیمون میشم آخه این آرایشگران یجوری تبلیغ میکنن میگن راحته راحت میشین م ...

چون ابرو از حالت طبیعی بیرون میاد و فقط تو عکس قشنگ نشون میده هر کی از نزدیک دیدم پشیمون شده مثلا فقط اولاش قشنگه بعدش بد رنگ میشه

قربونت الکی بحث راه ننداز برا خودت....نمیخواد نکن فعلا حالا بعدا با زبون نرم و شیرین بگو اگه قبول کر ...

مرسی ولی اینجور کارا ازبس منعم کرده دیگ ازش بدم میاد

سرم ابروی سریتا بخر پر میشن ابروهات.منم میخاستم فیبروز کنم پشیمون شدم الان یک ساله تقویتشون‌میکنم پر ...

عزیزم بسلامتی ❤️ منم ابروهام خیلی کم و تاراشم نازکه..موی سرم خوبه پرپشته ولی ابرو و مژه ندارم زیاد واقعا اثر داره ...اخه فک میکنم برا کسی موثرع که مثلا ابروهاش ریخته نه کسی که از اولم کم بوده🤔

چون ابرو از حالت طبیعی بیرون میاد و فقط تو عکس قشنگ نشون میده هر کی از نزدیک دیدم پشیمون شده مثلا فق ...

حتی اگ جای خوبی بری بکنی؟اعصابم واقعا داغونه چراباید اون اجازه نده