2777
2789
عنوان

عیدی دادن

216 بازدید | 21 پست

دوستان شما به بچه های خواهر برادرتون چی عیدی میدید؟ همسرم دوتا خواهرزاده و دوتا برادر زاده داره. من 4تا برادرزاده. بنظرتون چی بهشون عیدی بدیم؟ قیمت مناسب.

کاش بعد از این روزهای پرالتهاب/ عشق، مسری ترین بیماری این شهر شود💞

ما پول میدیم نفری صد

اگر له دوای مردنیشم دوباره زیندو ببمه‌وه.                          بی گومان حز ده‌که‌م دیسان هر کورد بم.                             نیشتمانیشم... کوردستان.                                              من دلداری کوردستانم ❤️🙂

پول میدیم اونم مبلغ کم

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من نفری صد عیدی میدم

همین

کادو نمیخرم

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

والا من بچه بودم عاشق پول بودم و هر کی پول می‌داد خوشحال میشدم😂 

الآنم خودم به بچه ها پول میدم نفری ۵۰  

البته خودم خواهر زاده و برادرزاده ندارم 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

والا من بچه بودم عاشق پول بودم و هر کی پول می‌داد خوشحال میشدم😂  الآنم خودم به بچه ها پول مید ...

یکیشون 18 سالشه 50 بدیم کم نیست؟

کاش بعد از این روزهای پرالتهاب/ عشق، مسری ترین بیماری این شهر شود💞