2777
2789
۲۲ تومن واقن خوب گفته  الان تاحدودی خودت متوجه میشی دیگ خوب میشه یا نه

آره ، خودم راضیم و تو آینه میبینم لذت میبرم ، حالا میگن اولاش ورم داره و خوب نیست و به مرور بهتر میشه ، پس یعنی قشنگتر از این هم‌میشه به مرور 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره ، خودم راضیم و تو آینه میبینم لذت میبرم ، حالا میگن اولاش ورم داره و خوب نیست و به مرور بهتر میش ...

اره بابا اولش کلن ورمه مبارک باشه خیلی مراقبت کن مراقبتش از هر چیز دیگ مهم تر 

اها من فک کنم بینیم گوشتیه دقیق نمی‌دونم!

البته نوک بینی من گردالی بود فکر کنم محصول مشترک گوشتی و استخونی بود ولی کلا بینیم کوچیک بود و دکتر گفت بینیت خوبه و بعد عمل قشنگ میشه

من رفتم پیش دکتر ساریخانی ، فعلا ده روزه عمل کردم و نمیشه نظر داد ، ولی بینی هفت هشت نفر تو فامیلمون ...

بینی ها رو خیلی سربالا می کنه و مثل سرسره قوس میده

اما سوراخهای بینی رو قرینه در میاره

در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم
بینی ها رو خیلی سربالا می کنه و مثل سرسره قوس میده اما سوراخهای بینی رو قرینه در میاره

نه ، به سلیقه ی ادم هم اهمیت میده ، بینی خواهرای من هیچکدوم زیادی سربالا نیست ، خیلی قشنگن

البته نوک بینی من گردالی بود فکر کنم محصول مشترک گوشتی و استخونی بود ولی کلا بینیم کوچیک بود و دکتر ...

منم بینیم کوچیکه بالاش استخونیه نوکش غضروفی گوشتیه فک کنم. از نیم رخ همه فک میکنن بینیم عملیه ولی تا رومو برمیگردونم سمتشون و تمام رخ میشم میبینن نه بابا این چماق خدادادیه