2777
2789
عنوان

کنکور ۱۴۰۴

5737 بازدید | 14 پست

دوستان چرا من سرچ میکنم یجا میزنه سوابق دهم تا دوازدهم تاثیر داره یجا میزنه یازدهم و دوازدهم.

بلاخره کدومه؟؟؟

•••

سهم ۴۰ تا ۶۰ درصدی سوابق تحصیلی در کنکور ۳ سال آینده

🔺معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش: 

🔺در کنکور سال آینده صرفا ۴۰ درصد سابقه تحصیلی فقط در پایه دوازدهم لحاظ می‌شود.

🔺در سال ۱۴۰۳ سهم سوابق تحصیلی ۵۰ درصد از پایه دوازدهم و یازدهم خواهد بود.

🔺از کنکور ۱۴۰۴ میزان ۶۰ درصد سابقه تحصیلی پایه‌های دهم، یازدهم و دوازدهم لحاظ و سهم کنکور ۴۰ درصد می‌شود.

🔸🔸🔸

💢سهم سوابق تحصیلی در کنکور ۱۴۰۴ چقدر است؟

👤عباس سلطانیان، مدیرکل دفتر متوسطه دوم نظری وزارت آموزش و پرورش: 

▫️سهم سوابق تحصیلی در کنکور ۱۴۰۴ شامل پایه یازدهم و دوازدهم خواهد بود و به ۶۰ درصد قطعی می‌رسد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام ببین از کنکور ۱۴۰۳ معدل ۱۲ با ۱۱ ام مهم میشه  احتمالا درصد تاثیرشم ۵۰ یا۶۰ درصدع..ک  برا ۱۴۰۴ هم صدق میکنه! و ۴۰ درصدو میزارن برا کنکور!

۱۴۰۴ فک کنم هر ۳ سال اهمیت داره

کنکور ۱۴۰۲ هم که فقط معدل ۱۲ ام با ۴۰ درصد تاثیر داره

تا هزارو چهارصدو چهار اینا هزارو چهارصدو چهارتا مصوبه دیگه میدن . ول کن توروخدا دنبال حاشیه نرو درس ...

اگه من بخوام درسمو بخونم ترجیح میدم بیشتر تخصصی بخونم رشتم ریاضی  حفظیاتم خرابه و اگه دهم هم تاثیر داشته باشه مجبورم همرو  بخونم.

نگاه نگران نباش تو درست بخون  اینا شب میخابن یه جیزی میگن صبر یچیزی دیکه

دقیقاااا ..

یادمه وقتی منتظر بودیم دبیرستانمون تعطیلیو اعلام کنن چقد زجر میکشیدم دیقن جمعه شب ساعت ۱۲ ب بعد اعلام میکردن ک خوب سکته کنیم😐😂

دقیقاااا .. یادمه وقتی منتظر بودیم دبیرستانمون تعطیلیو اعلام کنن چقد زجر میکشیدم دیقن جمعه شب سا ...

😂😂😂من که صبح میرفتم مدرسه میدیدم خبری نیس بر میگشتم😂😂

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂

🔹سال 1402 و 1403 ، سال دوازدهم 40 درصد سهم پیدا خواهد کرد و  60 درصد به کنکور اختصاص پیدا خواهد کرد و از سال 1404 سابقه تحصیلی 11 ام اضافه خواهد شد و از 1405 تاثیر معدل سه سال دهم، یازدهم و دوازدهم 60 درصد خواهد شد.

سلام . برای کنکور ۱۴۰۴ سوابق تحصیلی یازدهم و دوازدهم، ۶۰ درصد قطعیه...برای ۱۴۰۵، دهم و یازدهم و دوازدهم مهمه ۶۰ درصد... از لحاظ درس های عمومی نمیدونم راسته حذف شدنش یا ن ولی برا سوابق تحصیلی باید قطعی باشه،چون برای کنکور ۱۴۰۴ امتحانات ترم دهم ما ک هماهنگ نبوده که بخوان برای کنکور معدلش رو در نظر بگیرن