2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم چه عوارضی داره چون منم گرفتم اصلشو 

خب میگن برا کلیه و کبد ضرر داره

یه نفر میگف ۶ ماه پریودش قط نمیشده 

و اینکه چن نفر گفتن چون خیلی یهو چاق شدن بدنشون پر ترک و قرمزی و زشت شده 

چیزای دیگم بود ولی خب بعضیام راضی بودن راستش من خودم ریسک نمیکنم شماهم قبل مصرفش نظراتو بخون و خوب فکر کن

من به زودی مامان میشم بگووووو ایشاللاااااا😍💖
راستش چن روزم بود وسوسه شده بودم برم گین اپ بخرم اما از عوارضش ترسیدم و دوباره امروز مانکن نصب کردم ...

اره ولی من کلا یکم غذا میخورم معدم پر میشه هیچ رو دلم میکنم

من کی ام؟! شبنمی در دریای بی پایان تو💫
خب میگن برا کلیه و کبد ضرر داره یه نفر میگف ۶ ماه پریودش قط نمیشده  و اینکه چن نفر گفتن چون خ ...

منم به پیشنهاد دو تا از فامیلامون دارم میخورم اما اون طبق یه روش دیگه خورده اصلا مثل بقیه پف نکرد 

اون یکی دیگه فامیلامون مثل روش اصلیش خورده خیلی پف کرده بود 

منم به پیشنهاد دو تا از فامیلامون دارم میخورم اما اون طبق یه روش دیگه خورده اصلا مثل بقیه پف نکرد&nb ...

منم قوطیشو خونه یکی از فامیلا که واقعا از لاغری داشت میمرد دیدم یه ماه نگذش دوباره دیدمش انقدددد خوب و توپر شده بود عین هلو واقعا از نگا کردنش سیر نمیشدم ازش پرسیدم چیکار کردی گف هیچی ولی یه مدت کوتاه بعدشم مادربزرگم میگف میره دکتر قلب عروق نفس نفس میزنه و.. حس کردم بی ربط نبوده به داروها😑انشالله که برا شما خوب باشه بیای تاپیکشو بزنی 😅

منم به پیشنهاد دو تا از فامیلامون دارم میخورم اما اون طبق یه روش دیگه خورده اصلا مثل بقیه پف نکرد&nb ...

میگن داخلشون موادی هست ک در دراز مدت تاثیر منفی میذارن، سعی کنید نخورید😊⁦❤️⁩

من کی ام؟! شبنمی در دریای بی پایان تو💫
هم غذا هم دارو گلم

دارو که قرص مخمر آبجو و شیکوریدین و شربت راسیپ.

غذا هم کالری شمار بهم میگفت باید روزانه ۳۰۰۰ تا ۴۰۰۰ کالری دریافت کنم. 

منم غذاهامو وزن میکردم مثلا واسه ناهار حتما ۴۰۰ گرم برنج سعی میکردم بخورم با خورشت یا ماهی یا هرچی که بود. صبحونه و عصرونه هم شیر و موز و خامه و عسل و خرما و گردو و بادوم هندی و پسته میریزم مخلوط کن میخورم. و بستنی و کیک شکلاتی.

واسه شام هم پنه آلفردو یا سالاد ماکارونی یا الویه یا فلافل... کلا با کالری شماری قشنگ دستت میاد چی پر کالریه و چی کم کالری.

نون ها انواعش دستت میاد کدوم پر کالری تره

کالری شمار منم باریکا بود. اشتراکش هم ارزونه نسبتا

آخرش قشنگه...اگه الان قشنگ نیست یعنی آخرش نیست.
من گین اپ خوردم اصلا اینجوری که میگید نیست! هچ ضرری برام نداشت تاپیک هم زدم در موردش دوست داشتید بخ ...

رفتم تاپیکتونو خوندم اکثرا ناراضی بودن خانوما شما هم که نوشتی نتونستم صبر کنم یک ماه بشه اومدم تاپیک زدم امیدوارم که خوب باشه براتون و در اینده هم چیزیتون نشه💖