2777
2789
عنوان

خسته شدم

95 بازدید | 9 پست

من چندماه عقد کردم بعد عیدم عروسیمه 

بعد خودم خرداد ماه لیسانس میگیرم شوهرم کارگر هست بابام همش غر میزنه دختر به کارگر دادم صبرنکرد یکی مثل خودش بیاد بگیرش 

در صورتیکه بابام خودش مستاجره نمیدونم بعصی وقتا به خاطر حرفای بابام دلسرد میشم از شوهرم واقعا حرفاش منطقیه یانه

لطفابرای زندگیم دعاکنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه زندگیتو شوهرتو دوسش داری باهمدیگه زندگیتونو بسازین. خیلی قشنگتر از اینه که از اول همه چی براتون اماده و اسون باشه چون شما قدر داشته هاتونو نمیدونین در اون صورت. نامزد من دانشجو و بیکاره من مدرس زبان هستم و انقدر کار میکنم و خرجمو خودم میدم تا اون بتونن درسشو بخونه و پیشرفت کنه. به حرفای بابامم اصلا توجه نمیکنم و پای نامزدم موندم تا زندگیمونو دوتایی بسازیم. مطمئنا برام جبران میکنه. اگه توام فکر میکنی همسرت برات جبران میکنه پاش بمون.

اگه همه دارن ولی فقط نامزد این خانم نداره حرفت درسته ولی اخه تو این اوضاع مملکت کیه که همه چی داشته ...

نه خب صد در صد ولی آدم باید بزاره بهترین موقعیت نصیبش بشه

ولی صد در صد خیلی جای پیشرفت هست واسه هممون

کاربری مال ۲ نفره🦥
پس دلتو یک جهت کن و به حرفای پدرت فقط گوش بده و همون موقع هم از گوشت بیرون کن. زندگیتو سر چیزای الکی ...

خسته شدم از حرفای بابام خیلی همش چرت و پرت میگه

لطفابرای زندگیم دعاکنید
خسته شدم از حرفای بابام خیلی همش چرت و پرت میگه

درکت میکنم عزیزم.ایشالله زودی میری سر خونه زندگیه خودت و دیگه اون حرفا رو نمیشنوی راحت میشی. ناراحت نکن خودتو به پدرت هم حق بده نگران باشه. اگه واقعا عاشق همسرتی باید توی همین شرایط سخت کنارش باشی. عشقتون پایدار❤️