atefehrad مدیر استارتر عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 4190 عنوان بی شانسی 158 بازدید | 13 پست بچ ها من دقت کردم خیلی بی شانسم مثن رفتم دکتر ک دندون روکشمو بزاره دندون عه دستش افتاد ترک برد گف برو ی ماه دیه بیا بعد این دندونه دوماه طول کشید ک اومد این هیچ ی قرعه کشیم نوشتم اولین بارم بود نوشتم افتادم ابان ماه 😐 طبیعیه اینا؟؟؟ برای روح مادرم صلوات بفرس ممنونم 🖤 1401/12/03 | 18:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
atefehrad مدیر استارتر عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 4190 خیلی از این موردا پیش میاد فکنکنم کلا ما معروفیم ب ادمایه بی شانس ؛( برای روح مادرم صلوات بفرس ممنونم 🖤
abbbass عضویت: 1401/11/25 تعداد پست: 2155 طبیعیه زیاد حساس نشو آقا هستم آقا هستم آقا هستم آقا هستم آقا هستم
توت_فرنگی_اهلی عضویت: 1400/12/26 تعداد پست: 4504 یکم راجع به نظریه احتمالات تصادفی بخوناتفاقا تو دارای شانسیولی فرض کن تاس دستتهاحتمال اومدن هر عددی با هم برابرهحالا یکم توی مباحث پیشرفته تری مثل اتفاقات زندگی احتمالات پیچیده ترهولی عملا هیچ فرقی به حال تو ندارهصرفا تصادف با احتمالات درصدی هستش
atefehrad مدیر استارتر عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 4190 طبیعیه زیاد حساس نشو بعد ببیند من مانم سرطان بدخیم داره بعد خون تزریق کردن براش خون زیادی براش تزریق کردن پنجه پاشو قطع کردن:( ب نظرم اینا اصن طبیعی نیس :((( برای روح مادرم صلوات بفرس ممنونم 🖤
atefehrad مدیر استارتر عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 4190 یکم راجع به نظریه احتمالات تصادفی بخون اتفاقا تو دارای شانسی ولی فرض کن تاس دستته احتمال اومدن هر ... تو هر اتفاقی ک پیش میاد بدترین اتفاق برا ما می اوفته کلا خانوادگی :) برای روح مادرم صلوات بفرس ممنونم 🖤
atefehrad مدیر استارتر عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 4190 حتما قرعه کشی ایران خودرو ثبتنام نکردی که اینا رو میگی 😂😂😂😂 برای روح مادرم صلوات بفرس ممنونم 🖤
توت_فرنگی_اهلی عضویت: 1400/12/26 تعداد پست: 4504 تو هر اتفاقی ک پیش میاد بدترین اتفاق برا ما می اوفته کلا خانوادگی :) این یه مغالطه ستزندگی اینجوری عمل نمیکنه
atefehrad مدیر استارتر عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 4190 این یه مغالطه ست زندگی اینجوری عمل نمیکنه نمیدونم کاش ی راه درمانی داش ک کلا از اتفاقای بد تاوحدودی جلوگیری میکرد برای روح مادرم صلوات بفرس ممنونم 🖤
توت_فرنگی_اهلی عضویت: 1400/12/26 تعداد پست: 4504 نمیدونم کاش ی راه درمانی داش ک کلا از اتفاقای بد تاوحدودی جلوگیری میکرد آخه ببین احمقانه ست اینی که میگیزندگی تاسهجدا در موردش بخونی دیدگاهت فرق میکنه
abbbass عضویت: 1401/11/25 تعداد پست: 2155 بعد ببیند من مانم سرطان بدخیم داره بعد خون تزریق کردن براش خون زیادی براش تزریق کردن پنجه پاشو قطع ک ... ببین تک تک کاربرای اینجا اگه مستقیم از زندگیشون خبر داشته باشی می بینی مشکلاتشون در حد تو یا بیشتره خدا مادرتون هرچه زود تر شفا بده انشاءالله آقا هستم آقا هستم آقا هستم آقا هستم آقا هستم
atefehrad مدیر استارتر عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 4190 ببین تک تک کاربرای اینجا اگه مستقیم از زندگیشون خبر داشته باشی می بینی مشکلاتشون در حد تو یا بیشتره ... ارهانشالله مشکل همه درس شه :)ممنونم ❤️ برای روح مادرم صلوات بفرس ممنونم 🖤