2777
2789
عنوان

ی خواب عجیب دیدم

281 بازدید | 20 پست

خواب دیدم رفتم مدرسه قدیممون بعد اسم یکی از ساختمانا عوض شده بود شده بود ساختمان شهید فلانی( این فامیلو من حتی یک بارم نشنیدم و تلفظشم نمیدونم )

بعد رفتم سرچ کنم ببینم همچین شهیدی وجود داره دیدم بله و دقیقا روز تولد من به خاک سپرده شده 

جالب بود !

باردار نیستم تیکر رسیدن به ارزوهامه ،هر وقت پستای دعا و صلواتتونو میبینم واستون دعا میکنم،میشه شما هم با هر اعتقادی دارید واسم دعا کنید و انرژی مثبت بفرستید که به آرزوهام که خیلی واسشون تلاش کردم برسم؟❤️                                     زیر ۱۸ ساله های عزیز لطفا توی تاپیکای جدی من نظر ندید یا اگه خواستید نظر بدید سنتونو ذکر کنید.                                                اصلا سر کاربریم نمیترسم پس اگه نظرت مخالف نظر منه یا با  احترام ریپلی کن تا با هم در موردش حرف بزنیم یا کلا ریپلی نکن و احترام خودتو نگه دار.

جالبه

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

براش فاتحه ای چیزی خیرات کن 

اره خوب شد گفتی 👌🏻👌🏻

باردار نیستم تیکر رسیدن به ارزوهامه ،هر وقت پستای دعا و صلواتتونو میبینم واستون دعا میکنم،میشه شما هم با هر اعتقادی دارید واسم دعا کنید و انرژی مثبت بفرستید که به آرزوهام که خیلی واسشون تلاش کردم برسم؟❤️                                     زیر ۱۸ ساله های عزیز لطفا توی تاپیکای جدی من نظر ندید یا اگه خواستید نظر بدید سنتونو ذکر کنید.                                                اصلا سر کاربریم نمیترسم پس اگه نظرت مخالف نظر منه یا با  احترام ریپلی کن تا با هم در موردش حرف بزنیم یا کلا ریپلی نکن و احترام خودتو نگه دار.

حالا من قبلا یکی میومد به خوابم میگفت من شهیدم ۱۹ سالش اینا بیشتر نیست تا حالا ندیدم عکسشو جایی

میگه میخوام جایی که زندگی میکنم بهت نشون بدم منو میبره پیش یه زمین خاکی خالی یه دیوار نیمه تخریب میگه من اینجام

خیلی ترسناکه یبار بهم گفت از من سواستفاده شده منو بی اجازه اینجا خاک کردن

وای ازش خیلی میترسم😱

حالا من قبلا یکی میومد به خوابم میگفت من شهیدم ۱۹ سالش اینا بیشتر نیست تا حالا ندیدم عکسشو جایی میگ ...

چه جالب 

بنظر من خوابا اتفاقی نیستن

رویای صادقه⚘🥺

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

چه جالب  بنظر من خوابا اتفاقی نیستن

نه مال منم خیلی واضحه دقیق مثل بیداری 

من اخر بهش گفتم برو سراغ یکی مثل خودت اخه منو چه به شهید 

ولی خیلی ناراحته یه غمی داره انگار 

اگه ایمشو میگفت درموردش تحقیق میکردم خانوادش و اینا

نه مال منم خیلی واضحه دقیق مثل بیداری  من اخر بهش گفتم برو سراغ یکی مثل خودت اخه منو چه به شهی ...

راجب شهدای ۱۹ ساله بگرد شاید عکسی چیزی دیدی شناختی

حتما دلیلی داشته اومده ت خوابت

عشق(حضرت عباس(ع))😍                                                     پسرم همه وجودم🤍🌻