2777
2789
عنوان

دعای 6 قفل

12275 بازدید | 24 پست

دوستان کسی تجربه ای از دعای 6 قفل داشته؟ من یک مشکل بزرگ کاری و مالی دارم از روز یک شنبه دارم میخونمش

حساب کاربری قبلی من : ArezouBMW، که از سال 1396 داشتم، متأسفانه نتوانستم برگردونمش.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عالیه 

خیلی خوبه

بعد دو قفل اول حتما گرفتاری و حاجتت رو بگو

من متنش میزارم برای دوستان

✨دعای شش قفل برای اجابت حاجتها✨
✍روایت است که از حضرت رسول (ص)كه هركس دعا ی شش قفل را نزد خودنگاه دارد یا بخواند خداوند تعالی او را مشمول رحمت بی حساب خود نموده واز تمام آفات او را حفظ نماید ودعای او همیشهمستجاب بوده ودر دنیا همیشه با عزت واحترام زندگی می نمایدو.....

🌺بسم الله الرحمن الرحیم

🔐قفل اول
بسم الله السمیع البصیر الذی لیس كمثله شی برحمتك یا ارحم الراحمین و صلی الله علی محمد و اله اجمعین

🔐قفل دوم
بسم الله الخالق العلیم الذی لیس كمثله شی و هو الفتاح العلیم برحمتك یا ارحم الراحمین

🔐قفل سوم
بسم الله السمیع العلیم الذی لیس كمثله شی و هو الغنی القدیربرحمتك یا ارحم الراحمین

🔐قفل چهارم
بسم الله العزیز الكریم الذی لیس كمثله شی و هو العزیز الكریم برحمتك یا ارحم الراحمین

🔐قفل پنجم
بسم الله السمیع العلیم الذی لیس كمثله شی و هو العلیم الخبیر برحمتك یا ارحم الراحمین

🔐قفل ششم
بسم الله العزیز الرحیم الذی لیس كمثله شی و هو العزیز الغفور فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین

دوستان بعضی وقتها با آدما موافقت کنید ، بذارین زودتر خفه شن

عالیه  خیلی خوبه بعد دو قفل اول حتما گرفتاری و حاجتت رو بگو من متنش میزارم برای دوستان ...

مرسی برام دعا کنین حتما حتما تا جمعه میام نتیجه رو میگم

حساب کاربری قبلی من : ArezouBMW، که از سال 1396 داشتم، متأسفانه نتوانستم برگردونمش.

باید به مدت 6 روز هر روز بخونی 

بعد از قفل اول حاجتت رو بگی

بعد از قفل دوم حاجتت رو بگی

و قفل 2 ،3،  4، 5 و 6 رو بخونی و در آخر مجدد حاجتت رو بگی

به مدت 6 روز

من از یک شنبه شروع کردم - مشتریم باید میومد به شرکت پول میداد - مشتریم اومد اما پولش هنوز معلوم نیست بده یا نه خبر ندارم