pirkhe369 مدیر استارتر عضویت: 1400/01/27 تعداد پست: 16 عنوان خستم🙂 93 بازدید | 6 پست اعتماد بنفسم پایینه، هیچ دوستی ندارم صمیمی ترین دوستمو از دست دادم ، گیر آدمای حسودی افتادم با اینکه موفقیت چشم دیدنمو ندارن خستم از اینکه همیشه تنها ترین شخص توی جمع منم خسته از اینکه برای گفتن یه جمله ساده استرس میگیرم و خستم... 1401/12/03 | 15:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سیاهی_شب عضویت: 1401/01/20 تعداد پست: 9865 ماهایی که به اصطلاح رفیق دورمونه کجای دنیارو گرفتیم؟لاقل خیالت راحته که کسی نیس یهو از پشت خنجر بزنه بت=) ایا ان ها که با جان ِ خود کردی ؛ دلیل ِ کرده خود با جانت بازگشت؟
individual عضویت: 1401/03/12 تعداد پست: 5837 منم شبیه توام باید بپذیری هرکی یه جوریه برا من سخ ترین کار دنیا مکالمه با آدماهای جدیده اصن متوجه حرف زدن شون و شوخی هاشون نمیشم و نمی تونم جواب شونو بدم تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻متاهل🩵
pirkhe369 مدیر استارتر عضویت: 1400/01/27 تعداد پست: 16 ماهایی که به اصطلاح رفیق دورمونه کجای دنیارو گرفتیم؟ لاقل خیالت راحته که کسی نیس یهو از پشت خنجر بز ... اونقدر از تنهایی خسته شدم که حاضرم رفیقی داشته باشم که حتی از پشت بهم خنجر بزنه:)
pirkhe369 مدیر استارتر عضویت: 1400/01/27 تعداد پست: 16 منم شبیه توام باید بپذیری هرکی یه جوریه برا من سخ ترین کار دنیا مکالمه با آدماهای جدید ... دقیقا همینه شوخی هایی که واس خودشون لذت بخش و واسه من آزار دهندست هر بار خواستم بهشون نزدیک بشم یه جور زدن تو ذوقم
pirkhe369 مدیر استارتر عضویت: 1400/01/27 تعداد پست: 16 از ته دل به آدمای اطرافم حسادت میکنم آدمای دو رو و حسود و بی شخصیتن اما رفیقایی دارن که پشت همن