بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگ مشکلی ندارید رشتتون رو میگید چی بوده؟ اخه من کلا از این رشته خیلی دورم نمیدونم ارزش داره بخوام رو ...
نگا گلم من یکچیزی بهت بگم
من خودم رشته تجربی بودم ولی برنامه نویسیو از کلاس هفتم شروع کردم ولی الان چرا بهت میگم چرا چهارساله چون این چهارسال آخر من ازش درامد داشتم وگرنه پیش زمینه اصلیش برمیگرده ب کلاس هفتمم،،،،،بعد من خودم اولا خوشم نیومد خودمو مجبورکردم و الان عاشق رشتشم ،،،و قطعا ارزش وقت گذاشتن داره=)))پر درامدترین شغل های جهان نصف بیشترشون مربوط ب کامپیوتره=)
نگا گلم من یکچیزی بهت بگم من خودم رشته تجربی بودم ولی برنامه نویسیو از کلاس هفتم شروع کردم ول ...
منم دقیقا هم رشته شما هستم با این تفاوت ک کلا بهم میگن باید تو رشته خودت ی چیز بری ، و اینکه از خیلیا همینجا شنیدم خیلی سخته کسی ک رشته اش کامپیوتر نباشه نمیتونه خیلی حرفه ای شه سخته براش، ولی من خودم علاقه دارم بهش و نمیدونم از کجا شروع کنم. ب نظرتون طراحی سایتم مثل برنامه نویسی جای پیشرفت داره یا ن؟
حرفه ی خوبیه راحت هم میتونی از وبسایت karord.com سفارش و پروژه بگیری اصلا هرکار بتونی انجام بدی میتونی اونجا کار بگیری انجام بدی و سفارش بگیری من خودم طراح سایتم واقعا خیلی خداروشکر میکنم حتما ازش استفاده کن عالیه هرکی میخونه پیاممو هم حتما بهش سربزنه هرکاری میتونید برای بقیه انجام بدید و پول بگیرید آنلاین موفق باشید