35narijon مدیر استارتر عضویت: 1401/05/11 تعداد پست: 2011 عنوان میتونم یا ن؟!🤦 206 بازدید | 8 پست بچها من ۴م۵۰۰ ت پول دارم ب نظرتون میتونم طلا بخرم مثلا ی گفت گوشواره؟ دست دوم یا نو فرقی ندارن شاید ۵۰۰ هم جور شد گذاشتم روش ۵ م بشه ب نظرتون چیکارش کنم ک الکی از دستم نره؟ ﺗﻭ #ﺳﺭﻧﻭﺷﺕ ﻣﺍ ﺍﺻﻟﺍ ﭼﻳﺯﻯ ﺑﻩ ﺍﺳﻣ #ﺧﺷﺑﺧﺗﻯ ﻧﺑﻭﺩ ://🍂 توی آینه انعکاس #دختری رو میبینمکه لبخندش درد میکنه:))) قَلب نیست که قَبرِستونِ آرِزوهاست. #غرور بهت قدرت میدہ ولی شاد بودنو ازت #میگیرہ!(: 1401/12/03 | 14:43 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سرزمینننععجایب عضویت: 1401/11/25 تعداد پست: 4609 اره ولی خیلی کوشولوشو 😊زنده بودن نصف زندگیست...اما امید داشتن همه زندگیست.☺️
35narijon مدیر استارتر عضویت: 1401/05/11 تعداد پست: 2011 اره ولی خیلی کوشولوشو میخوام بندازم تو گوشم فقط مهم نیست چقدر چون هیچی ندارم برا خودم😣 ﺗﻭ #ﺳﺭﻧﻭﺷﺕ ﻣﺍ ﺍﺻﻟﺍ ﭼﻳﺯﻯ ﺑﻩ ﺍﺳﻣ #ﺧﺷﺑﺧﺗﻯ ﻧﺑﻭﺩ ://🍂 توی آینه انعکاس #دختری رو میبینمکه لبخندش درد میکنه:))) قَلب نیست که قَبرِستونِ آرِزوهاست. #غرور بهت قدرت میدہ ولی شاد بودنو ازت #میگیرہ!(:
kimolika عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 8063 اره فک کنماجرت بالا نخراگه فقط قصدت پس اندازه و زیباییش مهم نیس ی طلای زشتم شده بخر ک کارمزد نداشته باشه ❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️
35narijon مدیر استارتر عضویت: 1401/05/11 تعداد پست: 2011 سکه سوتی هم میشه میخوام ی چی باشه بشه استفاده کرد😅 ﺗﻭ #ﺳﺭﻧﻭﺷﺕ ﻣﺍ ﺍﺻﻟﺍ ﭼﻳﺯﻯ ﺑﻩ ﺍﺳﻣ #ﺧﺷﺑﺧﺗﻯ ﻧﺑﻭﺩ ://🍂 توی آینه انعکاس #دختری رو میبینمکه لبخندش درد میکنه:))) قَلب نیست که قَبرِستونِ آرِزوهاست. #غرور بهت قدرت میدہ ولی شاد بودنو ازت #میگیرہ!(:
35narijon مدیر استارتر عضویت: 1401/05/11 تعداد پست: 2011 اره فک کنم اجرت بالا نخر اگه فقط قصدت پس اندازه و زیباییش مهم نیس ی طلای زشتم شده بخر ک کارمزد ندا ... الان میدونید طلا چنده؟ کرونتر میشه یا میاد پایین بازم؟ ﺗﻭ #ﺳﺭﻧﻭﺷﺕ ﻣﺍ ﺍﺻﻟﺍ ﭼﻳﺯﻯ ﺑﻩ ﺍﺳﻣ #ﺧﺷﺑﺧﺗﻯ ﻧﺑﻭﺩ ://🍂 توی آینه انعکاس #دختری رو میبینمکه لبخندش درد میکنه:))) قَلب نیست که قَبرِستونِ آرِزوهاست. #غرور بهت قدرت میدہ ولی شاد بودنو ازت #میگیرہ!(:
kimolika عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 8063 الان میدونید طلا چنده؟ کرونتر میشه یا میاد پایین بازم؟ ۲/۳۹۳/۰۰۰پایین ک فک نکنم بیاد حالا حالاهامیگن تا ۲/۵۰۰ میرسه ❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️
35narijon مدیر استارتر عضویت: 1401/05/11 تعداد پست: 2011 ۲/۳۹۳/۰۰۰ پایین ک فک نکنم بیاد حالا حالاها میگن تا ۲/۵۰۰ میرسه اوه ﺗﻭ #ﺳﺭﻧﻭﺷﺕ ﻣﺍ ﺍﺻﻟﺍ ﭼﻳﺯﻯ ﺑﻩ ﺍﺳﻣ #ﺧﺷﺑﺧﺗﻯ ﻧﺑﻭﺩ ://🍂 توی آینه انعکاس #دختری رو میبینمکه لبخندش درد میکنه:))) قَلب نیست که قَبرِستونِ آرِزوهاست. #غرور بهت قدرت میدہ ولی شاد بودنو ازت #میگیرہ!(: