2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

غصه نخور عزیزم منم باهات هم دردم  تازگی متوجه مشکل همسرم شدیم که ناامیدتر شدم

اخه ما آزمایش دادیم هردو سالمیم قرص و آمپولم استفاده کردم این ماه که باردار شم ولی حیف

منم سه ماهه  ولی ما این ماه طبق دستور پزشک عمل کردیم

خودت تنبلی تخمدان نداری؟؟

شوهرت آزمایش داده؟؟همه فاکتورها اوکیه؟؟؟

امام باقر(علیه السلام) : سریعترین دعا برای اجابت،دعا برای برادر دینی است که هم دعا در غیاب او باشد و هم اول برای او دعا کند. در این صورت فرشته ای که بر او گمارده شده ، به این دعا آمین گوید و به دعا کننده گوید برای تو باد دوبرابرش مهربونا میشه برای حاجت دلم یه دونه صلوات بفرستید   

من هم چند روزه عقب انداختم... نمیدونم باردارم یا نه

میترسم بیبی چک بزنم... 

اخه یه دختر هفت ساله دارم. واقعا منطقم میگه برای اینکه دخترم تنها نمونه باید یکی دیگه بیارم اما حسم میگه من دیگه نمیتونم

واقعا نمیفهمم چی درسته چی غلط

امروز شعر سرودم   مسامی مسامی بش بش بگید ....مسامی   صد قل هوالله بش بگید ....مسامی...هر کی نگه مسامی...  مسامی ..مسامی...مسامی....   علت نامگذاریم:من تو خونه شوهرمو مسامی صدا میکنم.... مسامی بر وزن مساوی یعنی این( = ) معنی خاصی نداره اما احساساتم فقط در قالب این کلمه ابراز میشه 

خودت تنبلی تخمدان نداری؟؟ شوهرت آزمایش داده؟؟همه فاکتورها اوکیه؟؟؟

اره عزیزم همه چی اوکیه 

خودم کیست داشتم که اونم ماه قبل کلا رفع شد هیچ اثری ازش نیست 

ماه قبل هردو چکاب رفتیم

اخه ما آزمایش دادیم هردو سالمیم قرص و آمپولم استفاده کردم این ماه که باردار شم ولی حیف

پس استرس نداشته باش انشالله ماه آینده میشی

فکر و خیال رو از خودت دور کن و فقط به سلامتیت توجه کن

اره عزیزم همه چی اوکیه  خودم کیست داشتم که اونم ماه قبل کلا رفع شد هیچ اثری ازش نیست  ما ...

خودتو بزنی به بیخیالی حامله میشی،وزن خودتو شوهرت که بالا نیست؟؟تا یک سال طبیعیه

امام باقر(علیه السلام) : سریعترین دعا برای اجابت،دعا برای برادر دینی است که هم دعا در غیاب او باشد و هم اول برای او دعا کند. در این صورت فرشته ای که بر او گمارده شده ، به این دعا آمین گوید و به دعا کننده گوید برای تو باد دوبرابرش مهربونا میشه برای حاجت دلم یه دونه صلوات بفرستید