2777
2789
عنوان

کمکم کنید

100 بازدید | 5 پست

نگرانم نتونم با  مردمش زود ارتباط بگیرم تو بندرعباس ۳سالی طول کشید تا خودم رو وفق بدم دیدم یکی دیگه هم این سوال من رو خیلی وقت پرسیده یکی از دوستان گفته بود جای حوصله سربریه یعنی اینقدر بدِ؟؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وای من پارسال عید  فتم جنوب بوشهر اهواز ابادان وای ببین اصلا دلم نمیخواست برگردم بزور برگشتم من عاشق جنوب. مجرد هم بودم ۱۰روز رفتم بندر عباس و قشم .و چند بارم با دوستام  فتم کیش  و بچه هم بودم خرمشهر و اینا ببین عالیه عالیه جنوب خیلی خوبه خیلییییییییییینمیدونم چرا انقدر بهم آرامش میده .انگار تو زندگی گذشتم جنوبی بودم🤣

وای خوش!به حالت .من آنقدر دلم میخواد برم جنوب زندگی کنم😭😭😭😭ولی هرگز نمیشه شوهرم کارش اینجاست&nbs ...

😍 همه شهرها قشنگن الکی نمی گم واقعا من همه جارو دوست دارم فقط نگرانم 

وای من پارسال عید  فتم جنوب بوشهر اهواز ابادان وای ببین اصلا دلم نمیخواست برگردم بزور برگشتم من ...

🤣🤣 شاید ولی چون جنوب زندگی نمی کنی اینطوریه

من خودم دوست دارم همه جارو بگردم و بچرخم ببینم ولی آخر برگردم همون شهر خودمون(یه شهرکوچولو موچولو تو جنوب کرمونه)

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز