2777
2789
عنوان

نظر سنجی اسم

344 بازدید | 6 پست

میدونیم ک اسم سلیقه هست

پس احترام بزاریم

اَرشا :  ریشه هخامنشی داره به معنی زیرک باهوش 

هم پای مادر

آکو: اسم کوردی هست ب معنی قله بلند یا بلند ترین قله کوه

تعداد رای : 27
نظرسنجی
اَرشا
21
77%
آکو
6
22%
میشه 

ارشا🥺

خیلی حس خوبی به این اسم دارم یاد ارشا اقدسی میفتممم

خیلی انسان خوبی بود به نظرم وایب مثبتی داره این اسم برام🥺 و معتیش خیلیییی زیباست🤍

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند

ارشا🥺 خیلی حس خوبی به این اسم دارم یاد ارشا اقدسی میفتممم خیلی انسان خوبی بود به نظرم وایب مثبتی ...

اطرافیانم همین رو میگن به اسم پدرش هم میخوره اشکان هست همسرم

میشه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اطرافیانم همین رو میگن به اسم پدرش هم میخوره اشکان هست همسرم

اره ترکیب قشنگی میشه

واقعا اسم جذابیه😍

هم اصیله هم با معنی و زیباااا

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند

اره ترکیب قشنگی میشه واقعا اسم جذابیه😍 هم اصیله هم با معنی و زیباااا

دنیایی از آرامش و صبر نثار قلب شکسته شما

و خداوند بهترین هارو براتون رقم بزنه خیلی 

التماس دعا منم بارداری وحشتناکی داشتم 

چند روز دیگه زایمانم هست به حدی ترس و استرس دارم

ک خدا میدونه چقدر آشوبم 

دعا کنین صحیح و سالم باشه 

خوف و رجای سختی هست  

میشه 
دنیایی از آرامش و صبر نثار قلب شکسته شما و خداوند بهترین هارو براتون رقم بزنه خیلی  التماس ...

قربونت برم عزیزم مرسی🤍🤍🤍

من برات انرژی و وایب خوب میفرستم و ارزو میکنم برات کلی که زایمان راحتی داشته باشی😍

به این فکر کن که کلی روزای خوبو قراره بگذرونین باهم😍