خیلی حس خوبی به این اسم دارم یاد ارشا اقدسی میفتممم
خیلی انسان خوبی بود به نظرم وایب مثبتی داره این اسم برام🥺 و معتیش خیلیییی زیباست🤍
لْیلْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسانهای متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوشحال میشم که با تجربه و دانستههام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوستپسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حقالناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصیم هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند
اطرافیانم همین رو میگن به اسم پدرش هم میخوره اشکان هست همسرم
اره ترکیب قشنگی میشه
واقعا اسم جذابیه😍
هم اصیله هم با معنی و زیباااا
لْیلْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسانهای متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوشحال میشم که با تجربه و دانستههام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوستپسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حقالناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصیم هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند
دنیایی از آرامش و صبر نثار قلب شکسته شما و خداوند بهترین هارو براتون رقم بزنه خیلی التماس ...
قربونت برم عزیزم مرسی🤍🤍🤍
من برات انرژی و وایب خوب میفرستم و ارزو میکنم برات کلی که زایمان راحتی داشته باشی😍
به این فکر کن که کلی روزای خوبو قراره بگذرونین باهم😍