2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

شنیدم یکی عوارضش ارضا نشدن هست یا دیر ارضا شدنه

خداوکیلی چه کاریه ؟ اینقدر به خودتون ور نرید 

برای دوست پسرا یا شوهراتون  خودتون رو این قدر عذاب میدید چرا ؟ 

اخه عمل لابیا چه لزومی داره آخه؟

خواهرم انجام داده هیچ مشکلی نداشت بستگی به دکترت داره. باید دکتر باتجربه تو این جراحی انتخاب کنی.

پیش کدوم دکتر انجام دادند میشه آدرس و شماره مطبش و بفرستید.

من خودم بعد از لابیاپلاستی یکم دچار خارش شدم که اونم به دکتر فاطمه سمامی که پیشش عمل کرده بودم گفتم گفتش کاملا طبیعیه که بعد از چند روز با مصرف دارو هایی که دکتر بهم داده بود کاملا رفع شد

عوارض خاصی که نداشت من پیش دکتر ساره حیدری انجام دادم بعد عمل خب جای برش ها درد میکنه و احساس سوزش و خارش داری ولی خب طبیعیه دیگه یه مدت بگذره دردش از بین میره نگران نباش

عمل لابیاپلاستی خوبه از عفونت های زیاد جلوگیری میکنه زیباتر میشه خودت راحت تری روابط جنسی رو راحتتر انجام میدی 

البته همونطور که دوستان گفتن باید حتما جراح خوبی انتخاب کنی بعضی از متخصص های زنان انجام میدن

من که خودم انجام ندادم ولی خیلی دوس دارم انجام بدم. عوارضش شنیدم بستگی به انتخاب دکترش داره اگه دکترش خوب باشه و درست انجام بده عوارض نداره اصلا.دوستم چندساله عمل کرده و فوق العاده راضیه.خیلیییی تحقیق کرد برای انتخاب دکترش ولی میگفت همه مشکلاش حل شده و مثل قبل درد نداره.رابطه ش هم بهتر شده و حس جنسیش بیشتر از قبل شده

2825
2823
2791
2779
2792