2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خواهرم انجام داده هیچ مشکلی نداشت بستگی به دکترت داره. باید دکتر باتجربه تو این جراحی انتخاب کنی.

پیش کدوم دکتر انجام دادند میشه آدرس و شماره مطبش و بفرستید.

من خودم بعد از لابیاپلاستی یکم دچار خارش شدم که اونم به دکتر فاطمه سمامی که پیشش عمل کرده بودم گفتم گفتش کاملا طبیعیه که بعد از چند روز با مصرف دارو هایی که دکتر بهم داده بود کاملا رفع شد

عوارض خاصی که نداشت من پیش دکتر ساره حیدری انجام دادم بعد عمل خب جای برش ها درد میکنه و احساس سوزش و خارش داری ولی خب طبیعیه دیگه یه مدت بگذره دردش از بین میره نگران نباش

عمل لابیاپلاستی خوبه از عفونت های زیاد جلوگیری میکنه زیباتر میشه خودت راحت تری روابط جنسی رو راحتتر انجام میدی 

البته همونطور که دوستان گفتن باید حتما جراح خوبی انتخاب کنی بعضی از متخصص های زنان انجام میدن

من که خودم انجام ندادم ولی خیلی دوس دارم انجام بدم. عوارضش شنیدم بستگی به انتخاب دکترش داره اگه دکترش خوب باشه و درست انجام بده عوارض نداره اصلا.دوستم چندساله عمل کرده و فوق العاده راضیه.خیلیییی تحقیق کرد برای انتخاب دکترش ولی میگفت همه مشکلاش حل شده و مثل قبل درد نداره.رابطه ش هم بهتر شده و حس جنسیش بیشتر از قبل شده